2. Ön Eleme Turu Kura Çekimi | 19 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nedense aklımda Sırp bir takım kalmış. bu karpaty bizim ligden birine 5 mı ne atmıştı hatta jaja vardı

Karpaty değilde ben o 5 atan jajanın oynadığı takımı metalist kharkiv diye hatırlıyorum.Uzun zaman geçti gerçi yanlışta biliyor olabilirim.Hatta o 4-5 taneyi de tinercilere sallamışlardı.

Karpaty değilde ben o 5 atan jajanın oynadığı takımı metalist kharkiv diye hatırlıyorum.Uzun zaman geçti gerçi yanlışta biliyor olabilirim.Hatta o 4-5 taneyi de tinercilere sallamışlardı.

Yok yok dogru hatirliyorsun Metalist Kharkiv di o takim, gollerden birini de Jaja atmisti. 40 metreden gol atmisti hayvan herif :D

YouTube

Karpaty değil aynı ligden Metalist Beşiktaş'a 4 atmıştı, Jaja'nın da golü veya golleri vardı o maçta. Hatta o maç nedeniyle Ertuğrul Sağlam kovulmuş, Dürülülü ile sezon sonunda şampiyon olmuşlardı.

metalist di o. bejekeye sokmuslardi

benim hafıza sıkıntılı yaw

Şaka maka 3 gün sonra rakibimiz belli oluyor.Heyecan var mı dostlar?

Vay anasını Dursun gelmeden önce kura da Chelsea-Real-Juve filan çıkardı şimdi muhtemel rakiplerimize bak :(

Önceden UCL'de ki rakiplerimizin bulur maçlarını izlerdim bizim maçtan önce

Sonra Pes-Fifa'da filan sürekli maç yapardım filan

Şimdi şu adamların maçlarını bulmaya kalksam google bile hata verir

Türkiye saati ile 14.00'te 1'inci ön eleme turu kuraları çekilecek.Bu turda kuraya, 100 takım katılacak.2'inci ön eleme turu kura çekimi ise,15:30'ta yapılacak.Galatasaray'ın da aralarında bulunduğu kuraya, 16 takım doğrudan katılacak. Bu turda torbaya 1'inci ön eleme turundan gelecek 50 takım da, dahil olacak.

Galatasaray, 2. ön eleme turundaki ilk maçını, 13 Temmuz Perşembe günü, rövanşı ise 20 Temmuz'da oynayacak. Sarı Kırmızılı ekip, tüm kura çekimlerine seri başı olarak katılacak.3 eleme turunu geçip gruplara kalması halinde ise, birinci torbada yer alacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt