Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.688
- 2.805
- 743
Adı geçen 6-7 adam alınırsa bu kupayı hedeflemek şart olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nedense aklımda Sırp bir takım kalmış. bu karpaty bizim ligden birine 5 mı ne atmıştı hatta jaja vardı
Karpaty değilde ben o 5 atan jajanın oynadığı takımı metalist kharkiv diye hatırlıyorum.Uzun zaman geçti gerçi yanlışta biliyor olabilirim.Hatta o 4-5 taneyi de tinercilere sallamışlardı.
Yok yok dogru hatirliyorsun Metalist Kharkiv di o takim, gollerden birini de Jaja atmisti. 40 metreden gol atmisti hayvan herif
YouTube
Ne yapıştırmış amaO gol ile baya sükse yapmıştı.Taa ki trabzona gelene kadar ondan sonra adamın söndü.
Yok yok dogru hatirliyorsun Metalist Kharkiv di o takim, gollerden birini de Jaja atmisti. 40 metreden gol atmisti hayvan herif
YouTube
nedense aklımda Sırp bir takım kalmış. bu karpaty bizim ligden birine 5 mı ne atmıştı hatta jaja vardı
Karpaty değil aynı ligden Metalist Beşiktaş'a 4 atmıştı, Jaja'nın da golü veya golleri vardı o maçta. Hatta o maç nedeniyle Ertuğrul Sağlam kovulmuş, Dürülülü ile sezon sonunda şampiyon olmuşlardı.
metalist di o. bejekeye sokmuslardi
Karpaty değilde ben o 5 atan jajanın oynadığı takımı metalist kharkiv diye hatırlıyorum.Uzun zaman geçti gerçi yanlışta biliyor olabilirim.Hatta o 4-5 taneyi de tinercilere sallamışlardı.
Şaka maka 3 gün sonra rakibimiz belli oluyor.Heyecan var mı dostlar?
Vay anasını Dursun gelmeden önce kura da Chelsea-Real-Juve filan çıkardı şimdi muhtemel rakiplerimize bak![]()
Her güzel şeyin bir sonu var.
Her sonun ardında bir başlangıçta vardır![]()
İşte birden olmuyor başlangıçlar,en baştan başlamak lazım adı üstünde.![]()