#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harika bir transfer. Amrabat, Dany, Hamit, Riera, Yigit, vs alinmasa 3-4 tane daha bunun gibi yildiz adayi alirdik o paralarla.

İyi başladı.Oyuna girdiğinde bu kadar katkı beklemiyordum.

Daha iyi olması dileğiyle başarılar aslan parçasına...

yarın sahada emre çolak yada amrabat 11 oynar bu adam yedek olursa o maç izlenmez

yaşının çok genç olması sebebiyle bu seneki şampiyonlar ligi maçlarımız ona çok şey katacaktır hem bizim için hem bruma için real madrid juventus maçları bulunmaz fırsat

bruma bruma dedim:)

1 maçlık hatta 20 dklık değerlendirmede herkes beğenmiş, bazı arkadaşlarda abartmayalım demiş. biz abartmıyoruz aylardır takip ettim şahsen. bu daha bişey değil açıkcası. 18 yaşındaki bir adamdan her maç 90 dakika süper bişey beklemeyin, gerektiği zamanda gerektiği yerde olsun ve katkısı olsun yeter. her maçta kendini böyle gösterirse seneye alırlar bunu :)

bunca zaman uğraştım ettim, birdaha söyleyeyim real maçı ile takım moral bulr ve bir standartın içine girerse o zaman daha faydalı olacaktır.

önemli olan bireysel bişey yapması değiş, tempolu takıma takıa verdikleri önemlidir. umarım diğer oyuncular ve fatih terimde real maçı ile beraber standart bir çizgiye gelir ve zamanla temposunu artırırsa bruma bu takımın en iyisi olacakdır.

brumaaa:GOOL::GOOL::GOOL::f50::f50::005::005:

Herkesin aksine bu macta fazla verim alabileceğimizi zannetmiyorum.. Hayatinda ilk defa böyle bir maça ve atmosfere çikacak ve karsisinda kendisinin en büyük idolü olan Ronaldolu Real Madrid olacak.. Bu yüzden bu maçta kendisinden fazla bir beklentim yok..

dimi...o maclarin havasini bilen, cok tecrübeli Hamit oynasin.

biz istersen 90dkyı çıkartabilceğini biliyoruz genç aslan,terimi ciddiye alan yok artık.sonradan oyuna girsen de katkı verceğini bilyoruz.

Yarın 90 dk çıkarması zormuş.Fatih Terim basın toplantısında söyledi.Anlaşılan yine Amrabat ile başlayacağız.

İnşallah ikinci yarı bir kanatta Amrabat diğerinde Bruma'yı görürüz.

Bu kadar abartmayın ikinci yarı girdiğinde daha etkili olacaktır , lig maçı olsa neyse oynasın ama Real maçı yani.

Sn Terimin de cebini dolduran her transfere onay veririm sonucta adam milli kahraman :crushed:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt