- 17 Mart 2009
- 9.531
- 3.599
- 1.748
Bu çocuktan umutluyuz en azından yüzümüzde tebessüm yaratıyor 2 maçtır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçta arada buna da kaynadım.Amrabat'dan beter hareketler yaptı bi ara.Son dakika bi şeyler yaptı ama orada Real savunması da pek kasmadı gibi.Hala kararsızım.Bir Neymar veya Ronaldo değil.
Maçta arada buna da kaynadım.Amrabat'dan beter hareketler yaptı bi ara.Son dakika bi şeyler yaptı ama orada Real savunması da pek kasmadı gibi.Hala kararsızım.Bir Neymar veya Ronaldo değil.
bizde bir real veya barca değiliz..
bizde bir real veya barca değiliz..
Neymar, Ronaldo olmasını beklemek hayalcilik zaten.
Yeteneği var ama daha çok ham. Pas tercihi, çalım tercihi hataları olacaktır bolca. Yapacak birşey yok. Bir kerede zirveye ulaşamıyorsun. Yavaş yavaş olacak.
Sabır göstermek zorundayız.
Evet de insan istiyor işte kanatında Neymar gibi bir adamın olmasını