#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu çocuktan umutluyuz en azından yüzümüzde tebessüm yaratıyor 2 maçtır.

Maçta arada buna da kaynadım.Amrabat'dan beter hareketler yaptı bi ara.Son dakika bi şeyler yaptı ama orada Real savunması da pek kasmadı gibi.Hala kararsızım.Bir Neymar veya Ronaldo değil.

Keşke takım çocukla çocuk olsa biraz. Sen onlara uyma çocuk.

Maçta arada buna da kaynadım.Amrabat'dan beter hareketler yaptı bi ara.Son dakika bi şeyler yaptı ama orada Real savunması da pek kasmadı gibi.Hala kararsızım.Bir Neymar veya Ronaldo değil.

Neymar, Ronaldo olmasını beklemek hayalcilik zaten.

Yeteneği var ama daha çok ham. Pas tercihi, çalım tercihi hataları olacaktır bolca. Yapacak birşey yok. Bir kerede zirveye ulaşamıyorsun. Yavaş yavaş olacak.

Sabır göstermek zorundayız.

bizde bir real veya barca değiliz..

bizde bir real veya barca değiliz..

Neymar, Ronaldo olmasını beklemek hayalcilik zaten.

Yeteneği var ama daha çok ham. Pas tercihi, çalım tercihi hataları olacaktır bolca. Yapacak birşey yok. Bir kerede zirveye ulaşamıyorsun. Yavaş yavaş olacak.

Sabır göstermek zorundayız.

Evet de insan istiyor işte kanatında Neymar gibi bir adamın olmasını

beni çok şaşırttı çünkü tanımıyordum pek fazla ve idmanlara katılmadıgı (yaklasık 3 temmuzdan beri) söyleniyordu ve çokpahalı elimizde patlayabilir diyordum ama sahada kendini çok belli etti

adam baltaya sahip çikip brumaya bir ronaldo neymar degil diyor te allam

Sol tarafta Bruma sag kanatta Bernard veya BRUMA gibi genc ama kaliteli , Vitinho ile cok yol alacak bu takim.

Bizde yani Turkiye'deki dusuk tempoda kendini ne kadar gelistirebilir orasi muamma...

Daha iki defa kesil kesim oynamasina ragmen biseyleri isaret etti bekliyoruz cocuk

Doğru söyleyen yine dokuz köyden kovuluyor.Zaten Bruma oyun olarak düştüğümüz bir dakikada girdi.Topla buluşunca da çok fazla etkili olamadı.1-2 pozisyonda çalım atmak istedi atamadı.Carvajal ile olan pozisyonda.Orada herkes sövdü.Fakat son dakika yaptığı hareketler iyiydi.Yine de Real'li oyuncuların pek takmadığı görüldü ama pozisyonu.

Biraz objektif olabilsek futbol ilerliyecek de bu şekilde taraftar yapısı ile zor.Klasikleşmiş artık.Adam foruma girerken diyor ki şu şu oyuncuya söveyim şu oyuncuyu öveyim.Bu zihniyetteyiz.

Allah seni bize bağışladı,bundan sonra da hep giyesin o formayı CİMBOM'UN çocuğu...2 aydır antrenmansız diyenler utansın sana,girer girmez çektiğin şut..çalıma dizip girdiğin pozisyon yeteneğini değil asllında yüreğini gösterdi.

Evet de insan istiyor işte kanatında Neymar gibi bir adamın olmasını

Sacmaliyorsun. Bu cocuk daha profesyonellige yeni baslamis, 2-3 ay kamp yapmamis, 18 yasinda bir futbolcu. Neymar, Messi, Ronaldo anadan dogma mi böyle oynuyor saniyorsun? Ronaldo ve Nani de ayni bunun gibi basladilar. Hata yapacak elbette. Bayern ve City gibi takimlar teklif yapiyorsa demek ki bu cocukta bir seyler var ... ve bunu oynadigi ±40dk'da da cok net gördük.

Sana Bruma ve Amrabat'in arasindaki farki söyleyim mi? Amrabat o hatalarini daha rahat 10 sene tekrarlar. Bu cocuk o hatalarini düzeltebilir.

Bruma 11 başlayacak arkadaş. Yeter artık çift forvet çift forvet.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Kondusyonu yokmus falan bos laflar. 90 dakikayi cikartamiyorsa eger oynatirsin ilk yari, bittigi yerde de alirsin oyundan ikinci yari.

Tek forvetli bir diziliste bir tarafta Engin veya Amrabat, diger tarafta Bruma ile cikmaliydik bu maca. Hatayi en bastan yaptik. Bu kadar defansif kanat zaafiyeti olan Real'e karsi dogru oyunu oynamadik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt