#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten çok kötü dönemde denk geldi.

Bana Arda nın 2006-2007 sezonunda ki halini hatırlattı.

+1905

Benim karşılaştırdığım Ronaldo'nun şimdiki hali ile Bruma değil zaten.Birisi kaç yıldır üst düzeyde top oynamış dünya yıldızı.Diğeri ise daha 19 yaşında genç tecrübesiz bir çocuk.

Örnek vermem gerekecek sanırım.Neymar'ın Ronaldo'nun ilk zamanlarında nasıl oynadığıni bilen yok galiba forumda.Ama Bale'nin bir anda parladığı maçı bilmeyen yoktur.İnter maçındaki Bale'den bahsediyorum.O maçta adam takımı tek başına sırtlamıştı ve dünyanın en iyi sağbeki Maicon'u rezil etmişti.

Şimdi Bruma'ya gelirsek; transferinde çok büyük oyuncu olarak lanse edildi.Yeni Ronaldo yeni Bale diye vs.İlk maçında evet iyiydi ama şu maçta Bale'nin İnter'deki performansı gibi bir performans bekliyordum açıkcası.Fakat o performansa sadece 1 pozisyonda yaklaştı.

Buna sebep olarak inşallah oyuna sonradan girmesi veya hazır olmamasıdır.

Bale zamanında "flop" olarak değerlendirilmişti.

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1221871/Spurs-flop-Gareth-Bale-January-Birmingham-boss-Alex-McLeish-eyes-3m-defender.html

Bale Inter maçına çıkmadan önce Bruma'nın şu anki tecrübesinin 50 katına sahipti. Biraz düşünmek lazım.

Ha ben "Bale veya Neymar, Ronaldo olabilir" demiyorum. Ama asıp kesmeye gerek yok 2 maçtan. Daha çocuk yeni alışıyor. İlerde Ronaldo da olabilir, Robinho da olabilir, Quaresma da olabilir hatta Serdar Özkan bile olabilir. Beklemek lazım.

İyi adam iyi,artık fizik-kondisyonu yok diyerek yedekte tutulmasın.Bu adamın fizik-kondisyonsuz hali bile bizde banko kanat oynar.

Cünkü Galatasaray'da kanatta oynayabilecek 2.bir oyuncu yok.

Olanda bu çocuğa oldu daha ikinci maçı 6 tane gol yiyen bir takım içinden demiştir nereye geldim ben a.q:(

Sanırım bu rezalet sezon baslangıcının bizim adımıza kazancı bu cocuk,1-2 haftaya 11 e girer...

bu cocugun yeteneklerini köreltmeden

kiraya verelim ya lucescuya yada kloppa

amabramatin 2 yilda yapmak istedigini

15 dakkada yapti

ambramat 8,5 mio

bruma 10 mio

bu takımda amrabat ve bruma kadroda yazılması gereken ilk isimler

değişmeli olarak sağ ve sol kanatı uçururlar

Top ayağına gelince 'ulan her şeyi yapabilir' düşüncesine kapıldığımız tek adam bu. Diğerleri sahayı enine koşup pas atıyor. Bir an önce ilk 11 çıkmalıdır.

Bjk macinda yine oynamaz. Bruma hazir degil digerleri hazir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ikinci yari oyuncularin yoruldugunda saha'ya giren oyuncudur. Süper mantik, tek basina yapacak ver kaclari. Gerci tek basina (mecuren) birseyler denedi, ama bu cocuga da yazik.

Yazık lan bu çocuğa, inşallah futbolu gelişim gösterir.

dortmunda gitse götze olurdu bize gelip takımı görünce kesin bi tuhaf oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt