- 6 Eylül 2013
- 8.417
- 3.201
- 1.168
amann yerim brumayı benim canım yanmış her tarafı bruma olsa kaç yazar yesinler çalımını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
amann yerim brumayı benim canım yanmış her tarafı bruma olsa kaç yazar yesinler çalımını
Benim karşılaştırdığım Ronaldo'nun şimdiki hali ile Bruma değil zaten.Birisi kaç yıldır üst düzeyde top oynamış dünya yıldızı.Diğeri ise daha 19 yaşında genç tecrübesiz bir çocuk.
Örnek vermem gerekecek sanırım.Neymar'ın Ronaldo'nun ilk zamanlarında nasıl oynadığıni bilen yok galiba forumda.Ama Bale'nin bir anda parladığı maçı bilmeyen yoktur.İnter maçındaki Bale'den bahsediyorum.O maçta adam takımı tek başına sırtlamıştı ve dünyanın en iyi sağbeki Maicon'u rezil etmişti.
Şimdi Bruma'ya gelirsek; transferinde çok büyük oyuncu olarak lanse edildi.Yeni Ronaldo yeni Bale diye vs.İlk maçında evet iyiydi ama şu maçta Bale'nin İnter'deki performansı gibi bir performans bekliyordum açıkcası.Fakat o performansa sadece 1 pozisyonda yaklaştı.
Buna sebep olarak inşallah oyuna sonradan girmesi veya hazır olmamasıdır.
golleri Bruma atmadı Ronaldo attı, sakin.
Hazır olmayan hali diğer oyunculardan daha hazır![]()
Yok mu calimin videosu?
Cok ama cok fazla sey beklemissin. Bale o 3 gol attigi macta patlamayi yapti, evet, ama Bale orda Tottenham'da 4cü sezonu'nu oynuyordu ve ondan da önce Southhampten icin oynuyordu. 16 yasinda basladi, 'O' patlamayi 21 yasinda yapti. Bruma ise 2013 subat'ta profesyonellige basladi, ve gectigimiz yaz döneminde kamp falan da gecirmedi - burda ilk SL macina cikti (yeni bir takim'da, baska bir ülke'de).
Beklentilerini o kadar abartma bence, yoksa memnun kalmazsin. Her hafta (sayet oynarsa) gelistigini görürürz diye düsünüyorum. Sadece sabir.
Ben de bundan bahsediyorum.Gelişemeyecek ve Ronaldo,Bale kıvamına gelemeyecek.Bize gelmeyip başka takımda kalsa bi şeyler olabilirdi
[media]https://www.youtube.com/watch?v=VhFWhW3P9S8[/media]
Hazır olmayan hali diğer oyunculardan daha hazır![]()