#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D kariyeri için endişelenme bir halt olmaz ondan kazma

:DD

Barca'dan PL'ye göndermekle başlamadan bitirmişler zaten. İspanya'nın eli yüzü düzgün bir takımına gitseymiş keşke.

O takımdan, bu takıma savrulmasını gördükçe içim parçalanıyor.:sad007:

Kesinlikle ilk 11'de yer almalı. Real gibi takımlara karşı oynarsa hem tecrübesi, hem de piyasa değeri artar.

Gio Dos Santos bu sezona iyi başladı Villareal'de.4 maçta 3 gol attı biri Cumartesi günü Real Madrid'e :D

Bizdeyken bal yapmayan arı diyorlardı.Sonraki 2-3 sezonu da böyle geçirdi.Ancak Villareal'de milli takım performansına yaklaştı.Yaşı daha genç ben hala bir patlama bekliyorum o çocuktan :)

bruma fiziksel olarak hazır değil ama kumaşını belli etti müthiş futbolcu büyük yetenek.real maçında son 30 dakika ihtiyaç halinde oynasın.

ILK '11

15961_606867292705303_1547088015_n.jpg

kolay degil, daha 90dak. oynamadi...2. maci GS'ile...ve rakip Real Madrid CL'de.

Umarim patlama yaparsin, ve ok güzel bi oyun sergilersin...Kara Rüzgar

#KaraRüzgarZamani

Fizik olarak hazir degil cok zayif ama umut vaad eden bir oyuncu oldugunu gösterdi bugün.

o topu sürüşünde bile nasil topçu oldugu belli oluyor. hep oynamali.

bjk macına 3 kısı cıkalım kalede MUSLERA defansta SEMİH KAYA(ZAMANSIZ SAKATLANDIN BE KOCUM) ortasaha+forvet BRUMA diğerleri piknik yapsın

Sakatım filan de kurtar kendini bu sezon Bruma yoksa hoca senide bitirecek.. Gitmiş çocugu sokuyor maç gittikten sonra. Bırak Engin filan oynasın

90 dakikalık kondisyonu yokmuş da bla bla bla. Bu adamın 4 ay yatmış hali takımdaki kanat oyuncusu diye geçinenlerden 10 kat iyidir. Ama hocamız hafta sonu da oynatmaz kondisyonu yok diye.

Karanligin icinde parlayan bir yildiz ... bu macta herkese kizarim, Nando'ya ve sana kizmam. Belki de Riera'ya, ama nedeni ayri.

Şu lanet maçta yüzümüzde tebessüm oluşturdun ya sen çok yaşa çocuk kes Drogba'yı Sneijder'i Burak'ı sesimi çıkartırsam namertim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt