#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk mac koysun hoca izleyelım hazırım diyor

aydın nefretimsin o 7 numara varya 7 numara neyse ceza almaya gerek yok

şuraya bi korkuluk koyalım da

kuş muş gelmesin sayfaya

korkuluk1.jpg

keita'dan sonra siyahi bir kanadımız oldu yaşasın..

brumadan direk keita etkisi bekmek yanlış zamanla kalitesini ortaya koyabilir yavaş yavaş açılır oynadıkça hem fizik olarakta çok çalışıp gelişmesi lazım sabırlı olunmalı yoksa olacağı varsada olmaz zaten

kilo değil, kas yapmalı :) kilo alırsa son seneki arda gib olur. k. çeviremez :)

bruma benim için açı kve net söyleyim. c.ronoldo almaktan ötedir.

1-c.ronoldo zaten biliyorduk, çok büyük yıldızken almak imkansız.

2-bruma isminde yeni bir yıldızı yaratmak ve ilerde dünya piyasısında galataraydan şu miktara geldi demekdir.

ayrıca başkan ve fatih hocanın 3 sene daha burda olması demek?

ilk 10 hedefi koyan fikrin içinde, dışardan 25-30 lara oyuncuya vermek yerine, kendi içinde belki o oyuncu ile dünyada ses getirmek..

beyler bu adamın foruma heykelinin dikilmesi lazım yaptığı muhteşem totemlerle uzun uğraşlar sonucu bruma'yı kulübümüze kazandırdı belkide ünal başkandan daha çok emeği vardır bu transferde en büyük emek senin sayın;

Murat Terim sana teşekkürü bir borç biliyoruz.

yeni transfer totemlerini bir an önce bekliyoruz takipteyiz reiz.. :f68.gif:​

Çok seviniyorum bu adamın geldiğine. Mükemmel topçu olacak

HTC One cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Fifa 13, 6. sezonda Barcelona'ya gitmiş.Değeri 12,500,000 Pound.Soruşturdum 16,000,000 Pound istediler.

biliyormusun ırkçılık karşıdaki insanın söylenen söz karşısında ne hissettiğiyle alakalı siyahi bir oyuncuya zenci diye hitap etmeyi ırkçılık olarak görüyorlar buralarda ırkçılık YASAKTIR !

buralarda derken kim görüyor neresi orası pek anlamadım ironi filanmı yaptın anlayamadım açıkcası, ama ne amaçla kullandığına bağlı ben kötü amaçlı bir şekilde zenci tabiri kullanmadım ırkçı filan değilim bundan bile olay çıkartıcaksanız bundan sonra siyahi oyuncu tabirini kullanırım ama bence bu kadar takılmayın bu işlere ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt