#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ah be bruma,maçı unuttu çoğumuz karaboncuk:DD

Fatih hoca bu kadar rahat oynayacağını bilse eminim 90 dakika oynatırdı..

Gerçekten inanamadım yani 19 yaşındasın ilk defa kulüp değiştiriyorsun başka bir ülkeye gidiyorsun ve bu ne özgüven arkadaş çok çok kaliteli..

Şutuna hayran oldum sol ayağınla vurdu ve oyun zekası olarak Amrabat'a bu yaşında ders verebilir..

Lig Tv Spikeri : Mehmet, Bruma'ya karşı oynadın. Nasıl oyuncu?

Antalyasporlu oyuncu Mehmet Sedef : Abi o nedir ya?

Drogba golü atiktan sonra sov yaparken bruma drogbayi cekip:"Baba bize bir gol daha lazim" demesi cok hosuma gitti!!!

2 ay idman yapmamış 18 yaşındaki Bruma'yı gören bazı futbolcu müsveddeleri utanmıştır umarım bugün.

Harikaymış cidden verilen para sonuna kadar helal olsun.

Bu adamı takımın tümüyle idmana çıkarmamak lazım. Diğerlerine benzeyecek diye korkmuyor değilim valla. Özel program uygulanmalı bu çocuğa.

Bu adamı Dortmund'un idman tarzında yetiştirmek gerekli.Cidden bu futbolla şu an çoğu oyuncumuzu boşa çıkarmışken yazık olmasın.

Günün tek tesellisi. Amrabatın 2 senede toplam geçtiği adamı bugün geçdi

daha çok erken kesin yorumlar için ama

oldukça olumlu izlenimler bıraktı.

basit pas hataları yaptığı da oldu ama normaldir.

üzerine çok fazla sorumluluk yüklememek lazım

drogba'nın konusuna girin... önce ilk 30 mesajı okuyun sonra son 30... biz drogba'yı tukaka etmiş adamlarız... bruma bize çıtır çerez gelir... sneijder'den hiç bahsetmiyorum...

katiyen yaninda abuk subuk adamlar olmasina ragmen oynadigi top ile iyi transfer olacaginin sinyalini verdi. suphesiz sneijder ve selcuk ile daha da iyi oynayacaktir. solla gaipten cektigi sut da muhimdi. biraz daha ebat kazansa daha iyi olur.

20 dakika oynayıp , yıllardır beklediğimiz şeyleri yaptı. :encouragement:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt