#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat'ın ilk geldiği sezon Fenerbahçe'ye karşı nasıl oynadığını biliyoruz beyler sakin olalım.

onu bizdemi oynamadi. hem amrabati izleyen biri GS da oynayamayacagini bilirdi. burda az bagirmadim gelmesin diye. şu maçi boşver brumayi lizbondada u20 dede izledim. bu herifin parlayacagi net. sakatlanmazsa tabi.

kanatlardan iceriye dogru ortaya dogru verkaca girmesi ve kat edisi beni mest etti.

Sneijderle cok anlasacak gibiler... cok suratli

Hayirlisi olsun.

Manudada bir genç var 44 numara. 18 yasında. Onunda geleceği parlak. Brumanında. Umarım iyi işleyebiliriz. Dünkü maça göre yorumlayacak olursam.

Topla ve topsuz hızı cok iyi. Sadece biraz dağınık gibi geldi. Bir kaç pas hatasınıda heyecandan yaptı diye düşünüyorum. Gözlerimizin pası silinsik artık sol tarafta.

Hız çalım falan bunlar beklediğimiz şeylerdi ama daha az kullandığı sol ayağıyla çıakrdığı o şut bi harikaydı

Abartmayın bu kadar..

20 dakikada 3 çalım gollük şut, hız,çeviklik,zekaaa

baya iyimiş lan abartın :D iyi olcak bu heyecanla bekliyorum...

çok hırslıydı sağa geçeiyor sola gidiyor geriye gelip top alıp ortadan yardırmaya çalışıyor

Come onnnnnnn diye tempo yaptı elleriyle

uçak gibi bir çocuk

jet jet.bu kadar hızlı adam görmedim la ben. bu kadar serisini.çok çabuk adam.arkasına 5-6 kişi takıp yardıracak potansiyeli var

Top tekniği iyi ve futbol zekası olan oyuncularımızla birlikte oynarsa süper bir futbolcu olacak, ama Sabri, Umut,Burak,Emre Çolak ile olmaz o iş malesef.

Top tekniği iyi ve futbol zekası olan oyuncularımızla birlikte oynarsa süper bir futbolcu olacak, ama Sabri, Umut,Burak,Emre Çolak ile olmaz o iş malesef.

karamsar taraftar detected.

sneijder selcuk hala bizde rahat ol

drogba-

bruma - sneijder - engin

melo - selçuk

hakan - chedjeu - semih - sabri

muslera​

Yalnız yanılmıyorsam maç 1-1ken Bruma sağ kanatta çalım yapmak isteyip topu kaptırdı kontra yedik baya etkili Antalya'lılar gelirken bildiğin yalvardım adamlara yenilmek filan o kadar umrumda olmazdı ama bu çocuğun 20 dakika bile olsa o kadar istekli ve iyi niyetli oynadığı bir maçta onun kaptırdığı top yüzünden golü yeseydik çok üzülürdüm :D

Yalnız yanılmıyorsam maç 1-1ken Bruma sağ kanatta çalım yapmak isteyip topu kaptırdı kontra yedik baya etkili Antalya'lılar gelirken bildiğin yalvardım adamlara yenilmek filan o kadar umrumda olmazdı ama bu çocuğun 20 dakika bile olsa o kadar istekli ve iyi niyetli oynadığı bir maçta onun kaptırdığı top yüzünden golü yeseydik çok üzülürdüm :D

Bende öyle. Zaten su an en büyük zaafi da bu, tercübesizlik. Bu tür hatalari daha cok görürüz diye düsünüyorum.

o tehlikeli kontratak normaldi ..bi tek melo vardı ortasahada çünkü..her türlü gol yerdik aslında tek ortasahayla..ama daha çok pozisyona girip atamadık..tuhaf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt