#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19 yaşında toparlak 90 dakka oynayamıyrsa şimdiden futbolu bıraksın ondakı fizik bende olsa 180 dakka oynarım

Haklisin genç olması 90 dakika oynaması anlamına gelir zaten.. Fizik, Kondisyon, Antreman bu tabirlerin hiç anlamı yok futbolda..

Bruma'ya gelince evet iyi hatta çok iyi ama öğrenmesi gereken çok bir şey var ama Drogba'nın özel ilgilenmesi güzel şey eminim ki sene sonuna kadar oynaya oynaya kendini aşırı geliştirecektir.. Drogba'ya atmayıp kendi gittiği toptan sonra uyardı mesela gitti konuştu oyun durunca.. Böyle böyle doğru tercihleri öğrenecektir..

Fatih terimin saçma sapan sistemi takımın üzerinden tamamen silindiği vakit bruma daha iyi olucağına inanıyorum.

Sadece ataklarda değil defansa yardımıyla da 10 numara çocuk,son vuruşlarını biraz daha geliştirdiği an tutmamız zor gözüküyor.

anlamadim fatih terim hangi akilla diyordu bruma 90 dakika oynamasi imkansiz ?

90 dakikada bile öyle kosular yapti ki, sanki 89 dakika oyuna girdi sandim. adam hayvan gibi kosuyor, ilk sezon bize amrabat da öyle geliyordu at gibi havasi vardi diyorduk, bu resmen üce katlamis

Yalnız defansada yardımı çok iyi. Adama benden 10 ay küçük lan :D Bundan 1 tane daha bulmamız lazım. 2 yıl sonra en iyi kanat oyuncuları arasına girebilir. 2 asisti var şimdiden.

Acilen 60 70 milyon gibi serbest kalma maddesi koymamız lazım.. Daha fazla da olabilir..

İlk geldiği andan itibaren belli etmişti zaten. 2 sene elimizde zor tutarız. Hatta 2014 dünya kupası'nda kadroya falan alınırsa işimiz zor

uzun zaman sonra ilk defa rakip kaleciye çalım attık

Juve savunmasi Avrupa nin en sert en oturakli savunmalari arasinda ilk 3e girer...Bu mac muthis bir sinav olucak...

19 yaşındaki futbolcu, 6 şut çekerken, 2 kez kaleyi buldu, Engin Baytar’ın golünde de pası veren isimdi.

İyi oynadıklarını ve mücadele ettiklerini söyleyen Bruma, “Çok fazla pozisyona girdik ancak değerlendiremedik. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Bu maçı geride bırakıp önümüze bakmamız gerekiyor. Tanrıya şükürler olsun ki çok iyi bir maç çıkardığımı düşünüyorum. Zannediyorum ki bu sadece benim değil, tüm takım arkadaşlarımın sayesinde oldu. Kafayı kaldırıp bir savaşçı gibi mücadele edip önünüzdeki maçlara odaklanmamız gerekiyor” dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt