#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım oyunu oynamaya başladı.Mancini bireysel oyunu sevmiyor,Takımla oynanan her oyuna da izin verdiriyor.Bugün güzel oynadı ,çok kasmadan rahat ve güzel oynadı,iyi de koştu.Alan daralttı,pres yaptı, top çaldı

çok ıyı oynadı çok ıyı futbolcu.ama yeteneklerını köreltecek sekılde bır kalıpla oynanması ıstenıyor.buna dıkkat etmemız lazım.

Helal olsun aslan parçası.Mehmet demirkola bi güzel kol gibi cevap verdi :D

bu cocuk sağda harcanamayacak kadar yetenekli.

burak isterse sağda takılabilir ama brumanın sağda harcanmasına tahammülüm yok.

beğendim bugün. direk gollük paslar vermedi ama gole giden yada pozisyon olan toplarda hep vardı

84240.jpg

yes2jpg_h436.jpg

Gayet iyiydi,daha da iyi olacak.Yaşı çok genç sonuçta.Beklentileri düşük tutup her fırsatta destek olmalıyız.

Oynadıkça açılacak gibi görünüyor, Burak'tan sonra gol atmasını beklediğim ikinci oyuncu.

Sadece top ayagindayken degil,

Sadece kendine oynayan degil,

Sadece iki calim atip sonucunu getiremeyen degil,

Komple bir oyuncu. Oyun gorusu ve uygulayisi mukemmel. Dusunun bu adam henuz 20 yasinda bile degil. Ribery'nin bize geldigi halinden bile iyi.

Solda daha etkili gibi ama bu maçta iyiydi Eboue ile iyi anlaştılar en azından rakibi tehdit eden bir oyuncu boşluğu bulduğu anda yardırır genelde 2 kişi kapatıyor zaten önünü.

Eboue ye 3.golde attıgı pas , o pasın şiddeti mükemmeldi.

Çok yetenekli , adam eksiltiyor top tutuyor öldürücü paslar atıyor.

Ve en önemlisi ben top ayagımdayken oynarım demiyor. Defansına da çok yardım ediyor kademeye giriyor.

Maalesef Son top becerisi zayıf. Bu yüzden bu sene sadece arkadaslarını böyle pozisyonlara soksun defansına yardım etsin bize yeter.

illa gol atıcam diye bir beklentimiz yok şimdilik..

Hep böyle bruma biraz daha güçlendikçe çok daha iyi olacaksın...

Yalan yok sana inanmamışdım . beni yanılttın. Bütün hatalarım senin gibi olsun...

biraz koordinasyon eksiği var gibi geliyor bana.

bunun üzerine gitmeli ilk etapta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt