#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=imhNDzlg48U[/media]

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne ilk mesajımda ne son mesajımda tribüne gönderilsin demedim zaten ;)

Ne ilk mesajımda ne de son mesajımda tribüne sen gönderdin demedim bende zaten ;) Diyosun ya hani yok takım oyuncusu falan filan olmalı diye oynamayan adamdan bekleyemezsin onları diyorum. Her yaptığı hareket gururlandırsın seni sana yapacağım tavsiye budur..

penaltıyı tekrar seyrettim de,güzel atmış kara kuzu

Çok iyi oyuncu, kötü zamanımıza denk geldi ama. Bu şekil devam edersek sene sonunda uçar elimizden.

Müthiş potansiyel ama mental olarak çok ama çok yol kat etmesi lazım. Golü atmayı çok istiyor, fakat kendisinden önce takımın menfaatini göz önünde bulundurmayı öğrenmeli. Bütün sahayı çalımlasan dahi o pozisyonda kendin golü atmayı düşünmek yerine boşta ki adama pası vermelisin. Bunu yaptığın gün daha da büyürsün, bir Ronaldo seviyesine ancak böyle ulaşırsın. Diğer türlü herkesi çalımladım, golü de ben atıcam diye diretirsen Quaresma seviyelerinden öteye geçemezsin. İnşallah iyi olacak, çok umutluyum bu çocuktan ama zihinsel olarak da umarım gelişim sağlayabilir bizde.

koordinasyon eksikliği çok göze çarpıyor.

onu hallettiği zaman epey bir yol katetmiş olur.

Pası atsan bu kadar sıkıntıya girmeyecektik be oğlum. Tamam eleştirmeyelim de, Galatasaray'da her maç oynayacak adamın orda o pası atması lazım isterse yaşı 13 olsun.

henüz çok genç ne desek yalan olur. o yüzden sadece daha fazla oynatılması gerektiğini düşünüyorum.

topla ne zaman nerede ne kadar oynayacağını bilmiyor. kimi zaman hiç sorumluluk almıyor, kimi zamanda topa sakız gibi yapışıyor. Daha genç, ilerleyen zamanlarda bunu öğrenince futbolculuğu seviye atlayacaktır

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

yiğidi öldürdük zaten hakkınıda verelim bari bruma imparatorun hediyesidir tabi başkanımızında ona inanıp beraber takıma kazandırmalarını takdir etmek gerek

19 yaşinda bu herif yani. birde oynadigi oyunculara gel. herif araya koşuyor pas atmiyorlar. 2 asist 1 golü önledi. slolomunda en sonda pasi verse iyi olurdu ama yeniyorus diye laubali davrandi. oynaya oynaya ögrenir. devamli oynamali tabi. bu herife laf etmem edemem. çarpilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt