#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 seneye kalmaz tas gibi tobcu olacak bizim kara oglan, sadece biraz sabir...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son vuruşlarda ve çalım atmada biraz sıkıntısı var sanki bunları çalışması lazım ama her maç oynamalı bu çocuk yedek oturtursan yerinde sayar bruma

Sent from my iPhone using Tapatalk

seneye duruma göre La Liga, EPL de bi seneline "OYNAYABILECEK bi takima" kiralayalam.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=imhNDzlg48U[/media]

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu Rize macinda da yapti tek hatasi orada Amrabat'a vermemesi verse kimse konusamaz, Umitler filan ama zamanla bunuda yapacak. Rize macinda da bunu yapti Drogba'ya vermedi bosa kacirdi.

Harika bir teknigi ve zekasi var, vucudunu da gelistirdimi ve bu paslari sutlari hallettimi mukemmel bir oyuncu olacak.

Sabri leri aydinlari izleyecegime bu cocugu izlerim zevk veriyor oyunu

Kötü de oynasa her maç ilk 11'de olması lazım. Sezon zaten bitti, belki yıldız bir futbolcu kazanırız.

Porto darphanesi boşuna para basmıyor.Bruma'yı sene başında Porto felan alsaydı eminim şöyle yorumlar gelecekti;

-Bu adamlar bu işi biliyor yeavvv,

-İki sene sonra 30-40'a satarlar,

-Biz niye böyle adamlar almıyoruz ?

-Doymuş adamlar görmekten bıktık.Nerede vizyon ?

Ama bizde çok bilmiş ''Fanatik'' taraftarlarımız iki dakikada adamı Portekiz'e geri gönderdiler bile.Türkiye'de yabancı sınırıda kalksa,bir halt olmaz bizden.Sabır diye birşey kalmamış fanatiklik gözünüzü köreltmiş resmen..

Biz neyimize gÜvenip Bruma transfer ediyorsak sanki. Taraftarlarimizda sabir yok, oyuncu yetiştirmeyi bilmeyiz, ögütmeyi çok iyi biliriz. Neyimize bizim Bruma gibi transferler? Portoda olsa 3 sene sonra 30 milyona satar. Biz okadar degerini artirabilirmiyiz bir oyuncunun? Türk futbolu günü kurtarma üzerine kurulmuş.

Önceden de söylediğim gibi daha çok genç, kurtarıcı değil ilerde olur mu ? doğru adımlar ile neden olmasın. 18-19 yaşında ve son hareketi bilmesi öğrenmesi lazım. Unutmayalım Ronaldo 22 23 ünde Ronaldo oldu 2006-2007 falandı sanırım "ooo C.Ronaldo" demeye başladı insanlar. Tabi bizim taraftarımız çok değişik her maç farklı bir şey görüyoruz destek yerine kösteği seven bir taraftarımız var. Ertesi maç "noldu bizim Ronaldo" demesine şaşmamalı insan...

dipnot: Bruma olur yada olmaz ayrı mesele o kumaş var mı? var. Mesela Amrabat kayseri de oynarken de diyordum bundan bişi olmaz diye küfür ediyodunuz bana neyse. olucak adam azıcık belli eder kendini Bruma ediyor doğru adımlar önemli olan şey bu

tikir tikir isleyem bir takimda mi evet

evet 2 seneye bomba gibi olur

tikir tikir isleyem bir takimda mi evet

evet 2 seneye bomba gibi olur

Dostum, bak ne demişim Bruma kurtarıcı değil, eski mesajlarıma bakarsan ilk 11 değil 60-70 den sonra oyuna girecek oyuncu olduğunu yazmıştım. Ayrıca Transfer başarısı olmadığını herkesin gördüğü adama 12 milyon verip almanın bir başarı olmadığını bu tarz adamlara 200 bin dolara bulup alıyorsan başarıdır demiştim. örnek olarkada Porto'nun Hulku japon 3. liginden bulduğundan bahsetmşitim

Dostum, bak ne demişim Bruma kurtarıcı değil, eski mesajlarıma bakarsan ilk 11 değil 60-70 den sonra oyuna girecek oyuncu olduğunu yazmıştım. Ayrıca Transfer başarısı olmadığını herkesin gördüğü adama 12 milyon verip almanın bir başarı olmadığını bu tarz adamlara 200 bin dolara bulup alıyorsan başarıdır demiştim. örnek olarkada Porto'nun Hulku japon 3. liginden bulduğundan bahsetmşitim

benim senin mesajla bir alakam ¿¿

deidigimin arkasindayim tikir tikir isleyen takimin oyuncusu

boylece sikisan oyunlarda kanattan tabiren yardiraccak bir adam

buda zamanla olacak bir sey

su an takimin takimlikla alakasi yok ,brumaya aciyorum sadece

olacak bu cocuk... 22 yasina geldiginde dusunemiyorum

son vurusu felan pas gorusu top havadan gelirken kontrolu hepsini asar.

19 daha la

teknigi mukemmelo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt