#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma ne yapti la izlerken cok büyük zevk aldım . Çıkmadan önce saçma bir pas hatası yapti ama o hatayı yapmadan önce sol kanatda Sneijder ile Selcuk ile paslasmaları cok güzeldi . Kenardan ceza sahasına bir kaç kera adam eksilterek çok iyi girdi . Son paslarda ve bitirişlerde geliştirecektir kendini daha çok genç Bruma felan kiralanırsa felan cok üzülürüm.

Herkes genç oyuncu istiyor ama gerekli sabır gosterilmiyor telles gelincede ayni seyler olacak

Biraz sabır gostermek lazim genc futbolcuya bu adam 19 yaşında yabancı bir ulkeye gelmis fizik acidan gucsuz ama kumaşı çok kaliteli bir adan bu adamı işlemek lazım sabır etmek lazım

tek sorunu drogba ve sneijder gibi adamların yanında bazen ya yanlış yaparsam gibi bir korku var sanki.

BcmIFQoCIAAXcy4.jpg:large

:)

Olursa EPL, La Liga veya Bundesliga ya kiralik gitmesi daha iyi olacak gibi. cok yetenekli ama ogrenmesi gerekende cok sey var. Bizim sabirsizligimiz, yabanci kontenjani ve medya yuzunden gelisim gosterememesinden korkuyorum.

Takımda Nani , Lavezzi vs. kanat adamları dolu sankide Bruma'yı gönderelim deniliyor.:confused:

Mancini'de zaten sezonun geri kalanında bizimle olacak dedi , sıkıntı yok.:cool:

Bruma'yı transfer eden adamın alnından öperim çok yetenekli çocuk şutlarını da geliştirirse inanılmaz bir futbolcu olur söylüyorum

Bruma :tiphat:

adam şimdi ligtv de yabancı sınırından dert yandı. kalksın bu sınır böyle iş olmaz diyor

"yeni yılda yabancı sınırlamasının kaldırılması en büyük beklentim, çünkü çok iyi yabancı oyuncular var ve türk halkı onları izlemekten mahrum olmamalı."

demiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt