#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rahat kazanmamızın etkenlerinden biri de Brumaydı..

Orta bile açamayan kanat oyuncularımızı düşündükçe :D

Alex-Bruma sol tarafı heyecan veriyor,Alex'i hic izlemedim ama 2 genc dinamik yetenekli eleman ucurur sol tarafı kanımca,ama defansif acıdan sıkıntı yasayacagımız da asikar gibi görünüyor.

son hareketlerde ciddi bir eksiği var ama bu cok normal. Hareketliliği ve kolay adam geçmesi bile rakip defansları dağıtıyor, oyundan cıktıktan sonra hiç pozisyona giremedik resmen

Acemi de olsa beni en cok heyecanlandiran futbolcu Sneijder ile birlikte.

Sabredin iste. Scout scout diye ölüyordunuz. Ilk defa böyle bir hamle yaptik, sizde sabredin.

Ben sahsen eminim. Bruma cok büyük futbolcu olacak.

Bruma geleceği çok parlak , eğer istikrar için fırsat verirsek art arda maçlar oynarsa çok daha iyi olacak.

Gelecek sezonun planlamasında Muslera , Semih , Alex Telles , Selçuk , Melo , Sneijder gibi kilit isimlerden olmalı.

Sürekli oynasa bambaşka bir seviyede olurdu ama buna da şükür.Elimizdeki en yetenekli kanat oyuncusu,takımda da heyecan veren 3-4 isimden biri.

Umarım Alex Telles ile birlikte sol kanatta uzun yıllar bizi taşırlar.

Maçları tekrardan izliyorum ve 5.haftada ki Antalyaspor maçında attığı şut enfesdi:D

Rize maçında gözlerimizin pasını aldı ufaklık:) sürekli forma şansı bulursa mükemmel oyuncu olur.

ya adamda bir özellik var yetiyor çok çabuk bir oyuncu ve karşısındaki rakibi sürekli tehdit eder bu özellik rakibin bir dalgınlığında hemen geçiyor bu yüzden defans oyuncuları ilk maçlardaki gibi hemen hamle yapmıyorlar onun karşısında onun hamle yapmasını bekliyorlar

Sneijder son maçta daha rahat buluştu toplarla ve bence en büyük sebebi Bruma'ya önlem almaya çalışmalarıydı. Kesinlikle oynatılması gerek.

Bu adama Ronaldo'nun Manu'da yakaladığı gibi bir fizik yüklemek lazım. Son vuruşlarındaki sıkıntısı da devamlılık sorunu da hem fizikten. Ronaldo gibi fizik patlaması yaşayacak seviyeye getirirsek kimse duramaz önünde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt