#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma bu görüntüyle ilk 11'e giremez. Seneye'de şüpheliyim. Gelişmesi için ilk 11'de sürekli oynaması lazım. Ya devre arası yada seneye kendini geliştirebileceği bir lige kiralanmalı.

Hucum'da istediği gibi değildi. Net çalımlar atamadı. Hep pozisyonun sonunu bir türlü getiremiyor.

Bruma bu görüntüyle ilk 11'e giremez. Seneye'de şüpheliyim. Gelişmesi için ilk 11'de sürekli oynaması lazım. Ya devre arası yada seneye kendini geliştirebileceği bir lige kiralanmalı.

Hucum'da istediği gibi değildi. Net çalımlar atamadı. Hep pozisyonun sonunu bir türlü getiremiyor.

Şu mantık bitek Türkiye'de vardır heralde.

Dar alanda adam eksiltemiyor gibi.. Kumasi, potansiyeli var fakat kendini daha cok gelistirmesi lazim

Futbol çok basit bir şey, neden anlamıyorsunuz anlamıyorum. Şu maçta Bruma'yı beğenmeyen adam gerçekten futbol izlemesin ya.

%25C3%25A7ocuklar%25C4%25B1-pistten-alal%25C4%25B1m_473206.jpg

Bu adami oynatmak istemeyenler gitsin baska takim tutsun. Bruma takimin en iyi kanat oyuncusu..!

Futbol çok basit bir şey, neden anlamıyorsunuz anlamıyorum. Şu maçta Bruma'yı beğenmeyen adam gerçekten futbol izlemesin ya.

Ya sana mı sorcaktım. Neyi izleyip izlemiyeceği mi ? Edebinle takıl ! Bruma çok iyi oynadı da biz mi görmedik ? Lig'de yabancı sınırlamasından dolayı kadroya girmesi zor. CL'de de ilk 11'e girmesi zor. Anca ikinci yarı oyuna girer. Sadece TK oynayarak gelişeceğini hiç zannetmiyorum.

Şu mantık bitek Türkiye'de vardır heralde.

Oynamayan adam nasıl gelişecek peki?

Adam Mancini geldikten sonra üst üste 2 maça çıkmadı nasıl gelişmesini umuyorsun bu şekilde?

Oynamadan nasıl özgüven kazanacak?

Ya da yaptığı hataları düzeltmeyi nasıl öğrenecek.

Yedek kaldıkca körelip gidecek bu çocuk bunu görmek için çok bilgili olmaya gerek yok sanırım.

Mancini şimdiden çocugun bir senesini heba etti zaten.

Ben artık Bruma konusunda bir beklenti içinde değilim.

Ligin ikinci yarısında da hiç oynamayacagına eminim.

orta açmada ve adam geçmede ciddi problemleri var.ee bu adam kanat oyuncusu geriye ne kalıyor.bakalım ya gelişim gösterip sorunlarını çözecek ya da bu haliyle imkansız.

bu maçta hep savunmada kalan brumaya yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorum.

orta açmada ve adam geçmede ciddi problemleri var.ee bu adam kanat oyuncusu geriye ne kalıyor.bakalım ya gelişim gösterip sorunlarını çözecek ya da bu haliyle imkansız.

real maçında ve TR kupası maçında herkesi ipe dizen babam mıydı..bu maç hep savunmada kaldı.saçma bi yorum.

Ayrıca Bruma sağ açıkta zaten pek istediği gibi oynayamıyordu.

Asıl fayda verdiği yer sol açık bu çok bariz.

Şimdi Mancini bir de Bruma dan hücumcu bek yaratmaya calısıyor :D

Zaten Semih'in de soyledigi gibi üzerinde durdugumuz 3-5-2 taktiğinde bruma ancak hucumcu bek olarak oynayabilir.

O taktikte açık oyuncusu yok.

1 kişi daha " pizh nyhe prtho olmyk aghaaa" demesin. Bu çocuğun gelmesini istemememin en büyük nedeni türk halkının sabırsız olmasıydı ki ahanda durumum ortada.

Takıma kırk yılın başı adam gibi kanat geldi , ona da çamur atın...

Müstehak size kötü futbolcular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt