- 30 Nisan 2012
- 13.106
- 1.093
- 1.468
Bruma'yı Mancini neden ısrarla sağda oynatıyor anlamıyorum. Adam sağ kanatta etkisini yarı yarıya kaybediyor. Oysa solda çok etkili. Ve zaman zaman topu çekip şutlar deniyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bruma'yı Mancini neden ısrarla sağda oynatıyor anlamıyorum. Adam sağ kanatta etkisini yarı yarıya kaybediyor. Oysa solda çok etkili. Ve zaman zaman topu çekip şutlar deniyor.
Oynamayan adam nasıl gelişecek peki?
Adam Mancini geldikten sonra üst üste 2 maça çıkmadı nasıl gelişmesini umuyorsun bu şekilde?
Oynamadan nasıl özgüven kazanacak?
Ya da yaptığı hataları düzeltmeyi nasıl öğrenecek.
Yedek kaldıkca körelip gidecek bu çocuk bunu görmek için çok bilgili olmaya gerek yok sanırım.
Mancini şimdiden çocugun bir senesini heba etti zaten.
Ben artık Bruma konusunda bir beklenti içinde değilim.
Ligin ikinci yarısında da hiç oynamayacagına eminim.
Ben yanlışlıkla antuya filan mı girdim.? Beyinsizler türemiş.
orta açmada ve adam geçmede ciddi problemleri var.ee bu adam kanat oyuncusu geriye ne kalıyor.bakalım ya gelişim gösterip sorunlarını çözecek ya da bu haliyle imkansız.
19 yaşındaki oyuncunun maç oynamaktan daha önemli öncelikleri vardır gelişimde.
19 yaşında ve fiziği tam gelişmemiş bir oyuncu maç oynasa bile fiziği yetmediği için istediklerini sahaya vermeyecek bu da onu psikolojik olarak bitirecektir.
19 yaşında ve fiziği gelişmemiş bir oyuncunun maç kondisyonu yerine, fizik yüklemesine ihtiyacı vardır.
19 yaşında ve fiziği gelişmemiş bir oyuncu 90 dakikalık maçta sana yarardan çok zarar verdir.
19 yaşında ve fiziği gelişmemiş bir oyuncuya fizik yüklemesi yaparken, aynı zamanda maç oynatamazsın. Eğer oynatırsan fiziğini geliştiremez.
19 yaşında ve fiziği gelişmemiş bir oyuncu hakkında daha yazmamı ister misin? Yoksa Bruma'nın 19 yaşında ve fiziği gelişmemiş olduğunu kabul edip bu tartışmayı burda bitirelim mi?
3 kanat oyuncumuz var. 25 milyon euro toplam verdiğimiz bonservis. ama ligde oynayamayacaklar. kupa hazırlık maçlarında oynasınlar diye 25 milyon euro verdik galiba.
19 yaşındaki oyuncunun maç oynamaktan daha önemli öncelikleri vardır gelişimde.
19 yaşında ve fiziği tam gelişmemiş bir oyuncu maç oynasa bile fiziği yetmediği için istediklerini sahaya vermeyecek bu da onu psikolojik olarak bitirecektir.
19 yaşında ve fiziği gelişmemiş bir oyuncunun maç kondisyonu yerine, fizik yüklemesine ihtiyacı vardır.
19 yaşında ve fiziği gelişmemiş bir oyuncu 90 dakikalık maçta sana yarardan çok zarar verdir.
19 yaşında ve fiziği gelişmemiş bir oyuncuya fizik yüklemesi yaparken, aynı zamanda maç oynatamazsın. Eğer oynatırsan fiziğini geliştiremez.
19 yaşında ve fiziği gelişmemiş bir oyuncu hakkında daha yazmamı ister misin? Yoksa Bruma'nın 19 yaşında ve fiziği gelişmemiş olduğunu kabul edip bu tartışmayı burda bitirelim mi?
real maçında ve TR kupası maçında herkesi ipe dizen babam mıydı..bu maç hep savunmada kaldı.saçma bi yorum.
real maçında herkesi ipe dizdiğini hatırlamıyorum ama türkiye kupası net bir kriter değil çünkü balıkesirspor kesin done alabileceğimiz bir takım değil.kişisel olarak şuanda ciddi eksiklerinin olduğunu düşünüyorum izlediğim maçlara bakarak.daha öncede belirttiğim gibi bütün mesele beklenen sıçramayı yapıp yapamayacağı.
Hayır potansiyelli oldukları için 25m€ verdik. Önceliğimiz bize maç kazandırmaları değil, gelişip iyi birer oyuncu olmaları ve bize para kazandırmaları. Maç kazandıracak adamlar Sneijder ve Drogba.