#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiziğini geliştirmeli . En ufak hamlede yere yığlıyor . Ayrıca bire bir adam geçmede sorun var . Ama hala umut var . Her şey için çok erken .

Bu konuya fazla ugramiyorum. Cünkü eminim bir kac hafta önce Sneijder'i elestrienler bugün Bruma'ya laf atiyorlardir.

Yakinda Bruma yerine Jimmy Durmaz gelsin diyenler olur. (Bknz Sneijder yerine Batalla gelsin)

Hepsi futbol fakiri.

Bu çocuğu eleştirenler, "18 yaşında neydim ?" diye bir sormalılar bence. Futbol açısından demiyorum tabi. Her manada. 18 yaşından bu yana katettikleri aşamayı bir hesap etsinler.

"18 yaşında neydim?" sorusunun cevabı için forum saatini 3-5 yıl ileriye almamız lazım :)

Bu çocuğu eleştirenler, "18 yaşında neydim ?" diye bir sormalılar bence. Futbol açısından demiyorum tabi. Her manada. 18 yaşından bu yana katettikleri aşamayı bir hesap etsinler.

Renktaş madem maharet empati yapmakta soralım o zaman ama Bruma da Messi 18 yaşında neydi diye sorsun bence. Futbol açısından demiyorum tabii. Her manada. 18 yaşından bu yana kat ettiği aşamayı bir hesap etsin.

19 yaşında ? ben 19 yaşındayken 25 yaşında biri bana dokunduğu zaman bende uçuyordum :)

Fizik zaten hemen geliştirilmez . Senelerce çalışılır ve olur . Bruma için de hemen olsun demedim . Eğer Türk oyuncular gibi yatarsa kendisine yazık edebilir . O yüzden erkenden çok çalışması lazım eğer ileride iyi bir oyuncu olmak istiyorsa .

Topu alıyor hep tek farkındamısınız? biri bos kosu yapmıyor yukarı doğru :)

Adamın ayağına veriyorlar topu çizgiye yakın sonra al ne yaparsan yap git 3 kişiyi çalımla geçersen ayağıma top at diye bekliyorlar.Geçince de ön direkte birisi yok herkes arkada top gelsin diye bekliyor.

Çaresi sol açıkta oynatmak. :)

Pardon sol bek (!)

Aynen . Alındığından beri bir türlü sol açık oynamadı adam . Gerektiğinde sağ bek bile oynadı ama bir türlü asıl mevkisi olan sol açık oynamadı . Umarım bundan sonraki maçlarda sol açık oynar .

Sakatlığı ciddi değildir umarım.

Hay anasını avradını,caprazları gitmis diyolar lan(((

inşallah bişeyi yoktur.içime kötü ne doğuyosa oluyo.bu olmasın.

yere basiyordu herif. nasil çapraz bagi oluyor. inşallah bişeyi yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt