#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi kendisini korumazsa böyle olur, o topa girmek ölüm kalım meselesiydi sanki.

Durun ya durumu netleşmeden felaket tellallığı yapmayalım.

Çapraz bağ kopmasını muayene ile anında anlarsın. Öyle bir şey olsaydı oyuna tekrar giremezdi. Zannetmiyorum bir kopma olduğunu.

Ya bu çocuk ne kadar şanssız ya :( Umarım en fazla 1 ayla atlatır :( Gerekirse sene sonuna kadar oynamasın ama en güçlü şekilde sapasağlam,güçlü ve olgun biri olarak geri döner .

üff valla bıktım şu çocuğa çektirilen eziyetten.

sag bek oynatacak baska adam yoktu sanki

hem adamin kariyeri, hem bizim gelecegimiz, hemde paralar cöpe gidecek

sakatlikta hocanin büyük hatasi var cünkü bu adami sag bek oynatmakta israr ediyor

allahini seversen ya 2. forvet, ya da sol acik oynat su adami!!!!

mancini'yi tek elestirdigim nokta: BRUMA

Çapraz bağ kopmasını muayene ile anında anlarsın. Öyle bir şey olsaydı oyuna tekrar giremezdi. Zannetmiyorum bir kopma olduğunu.

Keşke tekrar girmeseydi.Tecrübesiz olduğu için o heyecanla bişey yok sandı.Belki daha az hasar atlatırdı.Umarım kötü bişeyi yoktur :(

sag bek oynatacak baska adam yoktu sanki

hem adamin kariyeri, hem bizim gelecegimiz, hemde paralar cöpe gidecek

sakatlikta hocanin büyük hatasi var cünkü bu adami sag bek oynatmakta israr ediyor

allahini seversen ya 2. forvet, ya da sol acik oynat su adami!!!!

mancini'yi tek elestirdigim nokta: BRUMA

Üstelik Ajax macında Bruma'dan sağ bek olmayacagı net şekilde ortadayken ısrarla 2 maç daha sağ bek oynattı.

Geldiğinden beri Bruma'yı harcadı Mancini.

Özgüvenini sömürdü gelişimini durdurdu.

Benim de mancini hakkında uyuz oldugum tek konu Bruma'yı kullanamayısı.

Keşke tekrar girmeseydi.Tecrübesiz olduğu için o heyecanla bişey yok sandı.Belki daha az hasar atlatırdı.Umarım kötü bişeyi yoktur :(

Bruma'nın girmek isteyip istememesi önemli değil ki. Orada çapraz bağının koptuğunu farketselerdi doktorlar oyuna girmesine izin verirler miydi hiç? Bir spor hekiminin çapraz bağ kopmasını anlayamaması ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. :)

Ciddi anlamda kariyeri çöküşe gider eğer doğruysa söylenenler.

Zaten cok duygusal ve Mancini tarafından özgüveni elinden alındı.

İşi cok zor umarım dogru değildir ve ciddi birşeyi yoktur.

O adamı orada oynatan Mancini'ye de yazıklar olsun ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt