#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini ile ne alakası var arkadaş? Hani adam sakattır, Mancini de bile bile riske eder falan, o zaman anlarım. Ama öyle bir durumda yok. Futbol oynuyor bu adamlar, elbette ikili mücadeleye girecekler. Bu maçta girmese Antalya maçında girecek en kötü. Saçmalığa bak ya. Demek ki olacağı varmış ki olmuş. Zamanında Baros'un ayağı kırıldığında da Rijkaard'a mı suç attınız? Ne günlere kaldık yahu.

rakip oyuncu düşerken ayağı brumanın sağ bileğine takılıyor dolayısıyla bruma parmak ucuna çok ters bir şekilde basınca dizi esnemiş , şanssızlık

tabi ondan önce de bozuk zemine ayak içiyle basmış orda da esnemiş dizi içe doğru

Çeptalk

Bruma bu fiziğiyle oyun içinde her an sakatlananilir. Güçsüz değil çok çok güçsüz

Benim şu an sağ diz çapraz bağlarım kopuk. Demek ki benim gittiğim doktorlarda iş yokmuş. İnşallah siz haklı çıkarsınız.

Kopuk bağ ile nasıl yürüyeceksin abi? Dizin sağa sola oynar üzerine bastığında. Benim bildiğim bu en azından.

Eğer bu kadar kötüyse sözleşmesi dondurulacak heralde.Hakkaten çok üzücü tamda kendini geliştirmeye başlamıştı :(

Benim şu an sağ diz çapraz bağlarım kopuk. Demek ki benim gittiğim doktorlarda iş yokmuş. İnşallah siz haklı çıkarsınız.

Doktor MR'ı görmeden tahmin etmiştir muhtemelen ama size bir şey söylememiştir. :) Zannetmiyorum ama Bruma'nın çapraz bağları koptuysa ve o halde oyuna dönmesine izin verildiyse eğer, bizim sağlık heyeti büyük bir hata yapmış demektir.

dany,amrabat ve rierayı gönderecekken bruma sakatlanıyo ve uzun süre oynayamayacak öyle mi..çok adaletli gerçekten.

bazi durumlarda kopmus olsa dahi ustune basabiliyorsun

edit baskette boyle bir olayda olmustu rajon rondo diz baglarini yirtiyor ama 12 dkk daha oynayip maci bitirmisti

Yırtılma ve yaralanma başka, kopma başka ama. Farklı sakatlıklar. Kopmada tamamen kaybedersin hakimiyetini. Neyse bi doktor görüşü daha kesin bilgi verir bize :)

2011-2012 sezonundaki deplasmandaki Kayseri maçını hatırlamak lazım :( ,

umarım Bruma'nın ciddi bie sakatlığı yoktur , korktuğumuzla kalırız .

Yok artık sakatlıkla fiziksizliği birleştireni de ilk kez görüyorum napsın adam dizine sixpack mi çıksın

Leg extensions, açık squat vb hareketler bu eklemleri çevreleyen kasları güçlendirir. Mesela Ronaldo gibi adamların kolay sakatlanmamasının sebebi de bu gölgelerin güçlü olmasıdır.

Yırtılma ve yaralanma başka, kopma başka ama. Farklı sakatlıklar. Kopmada tamamen kaybedersin hakimiyetini. Neyse bi doktor görüşü daha kesin bilgi verir bize :)

insallah sen haklisindir ama yuruyunler var vucut tasiyor kopsa yaralansa yirtilsa bile

40 yilda bir boyle potansiyelli bi transfer yapiyoruz oda sakatlik yuzunden kursagimizda kaliyor sokayim boyle sansa basket takimida ayni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt