#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karabulutlar uzerimizde malesef. En buyuk yatirimimiz en ciddi sakatligi yasadi.

mayısa kadar iyileşicek bence,çabuk cevap vereceğini düşünüyorum tedaviye..ama dikkatli olunmalı.dünya kupasına yetişse bile özel bakım şart.birden öyle oynatılamaz.

Inanilmaz uzuldum gercekten tum sevincim kursagimda kaldi dunya kupasi vs. her yonuyle cok cok kotu oldu insalah beklenenden cabuk iyilesir Allah yardimcisi olsun

Geçmiş olsun kendisi için çok üzüldüm.Böyle bir yeteneğin bu şekilde sakatlanması kötü oldu.İnşallah en yakın zamanda sakatlığını atlatır.Gerçekten çok şanssız bir durum.

Tam anlamadım mesajını Burak. Takımda ki oyuncular fizik olarak Mancini'nin temposuna göre yetersiz mi demek istiyorsun?

Mancini ve ekibi City'de dünyanın fizik kalitesi en yüksek oyuncuları ile çalıştılar.Bizimkileri beğenmemesi normal.Ama bu yükleme sezon ortasında yapılmaz ki bizim oyuncuların fizik potansiyeli zaten düşük, City ile kıyaslanamaz.Savunmayı saymazsak Melo ve Burak dışında o tempoya aday oyuncu bile yok.

geçmiş olsun kara oğlan umarım eskisinden daha iyi durumda dönüş yapar 12 milyon euro yatırım yapıldı gerekirse dünyanın en iyi spor cerrahına ameliyat ettirip dünyanın en iyi fizik tedavi uzmanı altında çalışmalarını yapmalı.

önemli olan daha yaşı genç sık sık sakatlanmasın yeter.. Semih 2-3 yıl sakattı yine tuttu..

Böyle birsey olacagini bekliyordum zaten... adamin çok ince bacaklari var.

Umarim kendisini gelistirir ve daha güçlü geri döner.

Bir sakatlik herseyi bitirmiyor, adam gelecek sezon geri döner

rooney'in de ayağı kırılmıştı beyler panik yok

Hamitin de kirilmisti Euro 2008 den önce. Euro da nasil oynadi hepimiz biliyoruz. Ama hem Rooney hem de Hamit daha güclü bünye ye sayipler. Bruma cok ciliz ve gücsüz duruyor. Bunun ikisi oturakli ve güclü. Hamit de baya sanssiz di haa. Adamin ayagi kirildi sonra EURO da mükemmel oynadi, o turnuvadan sonra yine kirildi.

1483388_670887769636588_2139801376_n.jpg

Geçmiş olsun Bruma! / Get well soon Bruma!

lanet olsun en önemli dönemleri gelişim adına 1 yıl geriye gidecek lanet olsun sanki benim bağlar kopmuş gibi üzüldüm :42:

İlk maçta seyirciler tarafından büyük destek verilmeli Bruma'ya. Morale ihtiyacı olacak bu çocuğun. Çalışsın dönsün düzgün bir şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt