#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendi milli takımında oynamadı mı bu adam hiç nasıl bizimkini seçebilir.

Bruma cok büyük hata yapar bizim Milli takima gecerse. Napacak olm orda okadar yeteneksizlerle? Ha bence zaten olmaz o olay.

Ama olurda Türk milli takimini secerse oranin en etkili oyuncusu olur.

Bruma'nın ayağına her top geldiğinde heyecanlanıyorum. Aynı hisleri birde Sneijder ceza alanı çevresinde topla buluştuğunda hissediyorum. Son maçta bol bol heyecanlandırdılar reyizler.

cezalı olduğum süreçte güzel maçlar çıkardın karaoğlan :) inşallah böyle devam edersin.

artik yeni dönem basliyor millii takim icin, kendi milli takimlarinda hala oynamamis iyi yetenekleri bizim milli takima kazandirmak istiyecekler, bu oyuncular kosa kosa gelirmi bizim milli takim icin? tabiki hayir peki nasil ikna olacaklar?

büyük ihtimal büyük paralar akacak, misal bruma diyecek kardesim benim portekiz millli takim daha güclü biz kupalara katiliyoruz ne diye türk milli takim icin oyniyacagim? tff diyecek al sana 5milyon euro gel bizde oyna mac basi da alacagin extra primler gel keyfine bak, devsirim süresi böyle olursa hic sasmam.

Bizim milli takıma gelmesini hiç istemem. Bizim milli takım yetenekleri parlatan değil söndüren bir yapıya sahip. Nuri Şahin Almanya'yı seçseydi belki çok daha farklı seviyeye ulaşabilirdi keza Hakan Çalhanoğlu şuan doğduğuna falanda pişmandır.

Oynadıkça tecrübe kazanacak daha iyi olacak.

Pasları ve şutları daha iyi hale gelecek .

Maşallah Aslanıma

Bizim milli takıma gelmesini hiç istemem. Bizim milli takım yetenekleri parlatan değil söndüren bir yapıya sahip. Nuri Şahin Almanya'yı seçseydi belki çok daha farklı seviyeye ulaşabilirdi keza Hakan Çalhanoğlu şuan doğduğuna falanda pişmandır.

Çalhanoglu hakkinda haklisin da Nuri Almanyayi seçseydi ilk 11e zor girerdi

Çalhanoglu hakkinda haklisin da Nuri Almanyayi seçseydi ilk 11e zor girerdi
Nuri sistem oyuncusu. Almanyada sistemin babası var. Bence oynardı. Unutmayalım Dortmundun sampiyonlugunda büyük katkısı var ve Madride gitmeden önce yılın oyuncusu seçilmişti.

Almanya yı seçmiş olsaydı rahat oynardı bence.

Bizde oynamaması çağırılmaması kimseyi kandırmasın. Selçukun Bilalin tosun Emrenin oynadığı milli takımdan bahsediyoruz.

I am the one who knocks!

Nuri sistem oyuncusu. Almanyada sistemin babası var. Bence oynardı. Unutmayalım Dortmundun sampiyonlugunda büyük katkısı var ve Madride gitmeden önce yılın oyuncusu seçilmişti.

Almanya yı seçmiş olsaydı rahat oynardı bence.

Bizde oynamaması çağırılmaması kimseyi kandırmasın. Selçukun Bilalin tosun Emrenin oynadığı milli takımdan bahsediyoruz.

I am the one who knocks!

Kroos
Khedira
Schweini
Lahm (o mevki de oynadi)

gibiler ondan daha iyi oldugunu düsünüyorum. Zaten kötü oyuncu oldugunu demedim de o kadar alternatif varken Nuriyi tercih etmezler bence.

Adam Almanyada yilin oyuncuau secildi neden giremesin kadroya

cingıl bels

3 sene önceydi.

Sonra da R.Madride gitti olmadi, Liverpoola gitti olmadi

Son düzenleme:
Kroos
Khedira
Schweini
Lahm (o mevki de oynadi)

gibiler ondan daha iyi oldugunu düsünüyorum. Zaten kötü oyuncu oldugunu demedim de o kadar alternatif varken Nuriyi tercih etmezler bence.

3 sene önceydi.

3 sene önce oynardı diyelim aga o zaman :D

Kroos
Khedira
Schweini
Lahm (o mevki de oynadi)

3 sene önceydi.

Evet o adamlar var önünce ama Khedira falan yerine oynardi bence. Hem Kroos o zamanlar daha cok 10 numara oynuyordu. Yani demek istedigim o formda hali ile rahat oynardi yani. Sonra tabiki sakatlik Madrid ,Liverpool serüveni falan bozdu cocugu. Ama simdi oynadi mi yine tikir tikir oynuyor Dortmund da. Yanilmiyorsan su aralar sakat yine, ama gecen sezon komple oynamisti mesela.

Edit: Nurinin sakatligi gecmis, bugün belki ilk 11 oynar diyor Kicker gazetesi.

Son düzenleme:
Hadi koçum kendini bugün göster CL de ve ilk11 e ismine "kalıcı boya ile yaz "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt