- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
kendi milli takımında oynamadı mı bu adam hiç nasıl bizimkini seçebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim milli takıma gelmesini hiç istemem. Bizim milli takım yetenekleri parlatan değil söndüren bir yapıya sahip. Nuri Şahin Almanya'yı seçseydi belki çok daha farklı seviyeye ulaşabilirdi keza Hakan Çalhanoğlu şuan doğduğuna falanda pişmandır.
Nuri sistem oyuncusu. Almanyada sistemin babası var. Bence oynardı. Unutmayalım Dortmundun sampiyonlugunda büyük katkısı var ve Madride gitmeden önce yılın oyuncusu seçilmişti.Çalhanoglu hakkinda haklisin da Nuri Almanyayi seçseydi ilk 11e zor girerdi
Çalhanoglu hakkinda haklisin da Nuri Almanyayi seçseydi ilk 11e zor girerdi
Nuri sistem oyuncusu. Almanyada sistemin babası var. Bence oynardı. Unutmayalım Dortmundun sampiyonlugunda büyük katkısı var ve Madride gitmeden önce yılın oyuncusu seçilmişti.
Almanya yı seçmiş olsaydı rahat oynardı bence.
Bizde oynamaması çağırılmaması kimseyi kandırmasın. Selçukun Bilalin tosun Emrenin oynadığı milli takımdan bahsediyoruz.
I am the one who knocks!
Adam Almanyada yilin oyuncuau secildi neden giremesin kadroya
cingıl bels
3 sene önce oynardı diyelim aga o zamanKroos
Khedira
Schweini
Lahm (o mevki de oynadi)
gibiler ondan daha iyi oldugunu düsünüyorum. Zaten kötü oyuncu oldugunu demedim de o kadar alternatif varken Nuriyi tercih etmezler bence.
3 sene önceydi.
Sonra da R.Madride gitti olmadi, Liverpoola gitti olmadi
Kroos
Khedira
Schweini
Lahm (o mevki de oynadi)
gibiler ondan daha iyi oldugunu düsünüyorum. Zaten kötü oyuncu oldugunu demedim de o kadar alternatif varken Nuriyi tercih etmezler bence.
3 sene önceydi.
Sonra da R.Madride gitti olmadi, Liverpoola gitti olmadi
Hadi koçum kendini bugün göster CL de ve ilk11 e ismine "kalıcı boya ile yaz "