#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi cacık olmaz bundan. Brumanın en taze en yetişmeye müsait döneminde yedek braktık ve sakatlığı da üzerine tam oturdu. Biz bitirdik bu çocuğu.

Siz neyin kafasini yasiyorsunuz ya? Bruma oyuna girdikten sonra gayet pozitif bir oyun ortaya koydu. Selcuk, Hamit bencil olmayip pas verse gol bile atabilirdi.

Topu ileride tutmamiza yardimci oldu, Burak disinda pas verecek kimsesi olmadigi halde paniklemedi, calimlarla gitti gitti tac atisi kazandirdi.

Bu zeminde bundan daha iyi katki beklenemezdi, bu harika yetenegi bu forumda bile görmeyenler varsa teknik direktörler hayli hayli görmez..

Devre arsinda 5-6 milyona satalim, madde koyalim sonraki satis'tan 25% pay falan

Siz neyin kafasini yasiyorsunuz ya? Bruma oyuna girdikten sonra gayet pozitif bir oyun ortaya koydu. Selcuk, Hamit bencil olmayip pas verse gol bile atabilirdi.

Topu ileride tutmamiza yardimci oldu, Burak disinda pas verecek kimsesi olmadigi halde paniklemedi, calimlarla gitti gitti tac atisi kazandirdi.

Bu zeminde bundan daha iyi katki beklenemezdi, bu harika yetenegi bu forumda bile görmeyenler varsa teknik direktörler hayli hayli görmez..
Dört tane td nin göremediği ve senin gördüğün nedir hocam merak ettim,bende çok isterim süper oynasın,30-40 a satalım çok daha büyük bir.klübe vs ama seyrediyorum bir iki (bazı maçlarda) şık hareket dışında yaptığı bir şey yok Bruma süper yetenekse Sinan Gümüş Mega yetenek, Bruma ya verilen şansın onda biri Sinan a verilmedi

Sony Xperia

bu arkadasi gercekten devre arasi ispanya kiralik gönderelim ,gitti takimda kesin yildizi parlar ve iyi bir para satariz

Saha kötüydü susun yoksa Bruma'nun Ronaldo'dan farkı yok.

Bari şu adamı kışın kiraya verelim de bir işe yarasın.

Bu adam oynatılmayacaksa kiraya verilsin ya da satılsın. Yaşı çok genç ve sahada ne yapacağını bilmiyor.

yine saçmalamaya başlamış bazı kardeşlerimiz

biz emre'ye falan çelimsiz diye kızıyoruz ama bruma emre'den bile kat kat kötü. ikili mücadelelerde bir omuz bruma 5 metre uçuyor. zaten şu haliyle yetersiz iken ilk kez bu maçta bu kadar güçsüz olduğunu farkettim. nereden tutarsan tut elinde kalıyor. umutlar gittikçe azalıyor. devre arası kiralamamız lazım

Pas tuşu bozuk heralde. Tamam yeteneği tartışılmaz da onu sonuca yansıtamayınca o yeteneğin de boşa gidiyor.

yine saçmalamaya başlamış bazı kardeşlerimiz
Üstüme alıp cevaplamak istedim,ben Bruma yı çok seviyorum ve muhteşem oynasın istiyorum çünkü herşeyden önce ömrümü adadığım takımım 13 milyon eur verdi, mesela Sneijder 7,5 milyon ve bu paraya çok daha efektif adamlar da alabilir idik, ha diyeceksin ki sadece Bruma mı hayır, çok yanlış ve kazık transferler var bizde maşallah ama çok beklentim olan Bruma şahsen benim beklentimi karşışamadı hiç ama inşallah beni rezili rüsva eder dediklerimi yalar yutarım.

Sony Xperia

süratli ama hamlelerinde çok yavaş kalıyor

düşünce hızı da çok yavaş

max 5 milyonluk topçu

Bu fizík gücü ile pafda bile zorlanır.
Ismailin omuz atması ile ucuyorsa işi iş.

Çok çelimsiz, fizik gücünü mutlaka artırmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt