Tayfur Akdan
Kırmızı Üye
- 12 Ocak 2013
- 1.524
- 4
- 728
Bi cacık olmaz bundan. Brumanın en taze en yetişmeye müsait döneminde yedek braktık ve sakatlığı da üzerine tam oturdu. Biz bitirdik bu çocuğu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dört tane td nin göremediği ve senin gördüğün nedir hocam merak ettim,bende çok isterim süper oynasın,30-40 a satalım çok daha büyük bir.klübe vs ama seyrediyorum bir iki (bazı maçlarda) şık hareket dışında yaptığı bir şey yok Bruma süper yetenekse Sinan Gümüş Mega yetenek, Bruma ya verilen şansın onda biri Sinan a verilmediSiz neyin kafasini yasiyorsunuz ya? Bruma oyuna girdikten sonra gayet pozitif bir oyun ortaya koydu. Selcuk, Hamit bencil olmayip pas verse gol bile atabilirdi.
Topu ileride tutmamiza yardimci oldu, Burak disinda pas verecek kimsesi olmadigi halde paniklemedi, calimlarla gitti gitti tac atisi kazandirdi.
Bu zeminde bundan daha iyi katki beklenemezdi, bu harika yetenegi bu forumda bile görmeyenler varsa teknik direktörler hayli hayli görmez..
Üstüme alıp cevaplamak istedim,ben Bruma yı çok seviyorum ve muhteşem oynasın istiyorum çünkü herşeyden önce ömrümü adadığım takımım 13 milyon eur verdi, mesela Sneijder 7,5 milyon ve bu paraya çok daha efektif adamlar da alabilir idik, ha diyeceksin ki sadece Bruma mı hayır, çok yanlış ve kazık transferler var bizde maşallah ama çok beklentim olan Bruma şahsen benim beklentimi karşışamadı hiç ama inşallah beni rezili rüsva eder dediklerimi yalar yutarım.yine saçmalamaya başlamış bazı kardeşlerimiz