#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk geldiği zaman nasıl geçiyodu rakipleri..özgüvenini kırdı şerefsizler

Sakatlandıktan sonra çok korkak oynuyor. Özgüvenini yeniden kazanması için oynaması gerekiyor. Eğer kadroda düşünülmüyorsa devre arasında avrupaya kiralanması taraftarıyım.

Juventusa bunu iteleyelim

Satın gitsin bunu.
Burak'ın CL performansı gibi buda DK'da saman alevi gibi yanıp sönmüş.

Sneijder'e dokunmayın.

Bruma'nın kariyeri sakatlık öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrılır.

Kısaca satalım. Toparlayamaz.

Akıp gittiği on tane böyle pozisyon var sonuçlandirdiğini hatırlamiyorum.

7161820-3250.jpg

Umarim bir 3-4 mac arka arkaya sans bulur da bayagi oynar.

Seneye sınır yok ama bu sene kiralasak iyi olur kanaatindeyim, 7-8 e satilsin deniyor da kimse almaz bence

Valla 4-5 mac kurtarmayabilir adamda özgüvene dair hiçbişey kalmamış
Bruma yı çok beğenmiyorum ancak yiğidi öldür hakkını yeme, 20 yaşında bir topçuyu oynatmayıp oynatmayıp geriye düşünce son 10 15 dakika kurtarıcı rolünde oyuna sokarsan özgüveni tamamen biter.Eğer sonradan alınacaksa önde olduğumuz maçlarda alınmalı zaten boş alanlarda daha iyi. Son 10 dakika kapanmış rakibe hadi oğlum göriim seni dersek olmaz bence

Bruma yı çok beğenmiyorum ancak yiğidi öldür hakkını yeme, 20 yaşında bir topçuyu oynatmayıp oynatmayıp geriye düşünce son 10 15 dakika kurtarıcı rolünde oyuna sokarsan özgüveni tamamen biter.Eğer sonradan alınacaksa önde olduğumuz maçlarda alınmalı zaten boş alanlarda daha iyi. Son 10 dakika kapanmış rakibe hadi oğlum göriim seni dersek olmaz bence
Hak falan yemedim özgüven kaybı onun suçu değil ben hala umutluyum Bruma dan

Hak falan yemedim özgüven kaybı onun suçu değil ben hala umutluyum Bruma dan

Hak yemek derken deyim kalıbı olarak kullandım seninle alakası yok renktaş. Bu anlama gelen başka deyim bulamamıştım. Sezarın hakkı sezara diyebilirdim ama Sezar kelimesini duyunca renktaşların sinirleneceklerini düşündüm:)

ulan satalim diyenler var ya hay Allahim :)))) Cocuk sakatliktan sonra Mancini oynatmadi Mancini oyatmadi yavas yavas yine oynamaya basladi, bi kac hata yapti diye satalim diyolar ya.. sonra sizin gibiler iste su soruyu soruyorlar "Bu cocugun özgüveni niye yok?" sizin gibi taraftarlar olunca iste.. Cocuk hata yapiyor direk "Bruma senin benn taaaa ayagina ..." nebiliyim "Cok kötü bu cocuk satalim" sonra niye özgüven yok iste... bu Cocuk SA-TIL-MI-CAK..

Devre arasında kiralık verelim.
Seneye sınırlama olmayınca garanti oynar hem takıma hazır ve özgüvenli bir şekilde geri dönmüş olur oynayacağı bir kulübe verirsek.

Oynarken daha fazla riske girmesi lazim, birseyler deneyip pozisyonlar yaratmasi lazim çünkü Bruma'nin dribbling özelligi çok iyi bir kalite. Bazi maçlarda korkarak oynuyor, kolay paslar veriyor veya bos yere adama çalim atip topu kaybediyor. Bruma ne zaman risk, ne zaman pas vermeyi ögrenmesi gerekiyor, ve bunu ancak maç tecrübesiyle ögrenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt