- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
ilk geldiği zaman nasıl geçiyodu rakipleri..özgüvenini kırdı şerefsizler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olabilir.arka arkaya 4-5 maç oynatırsak bal da yapar,sokar da.ama biz gerizekalılık yapıyoruz oynatmayıp.sonuç? bal yapmayan arı
Valla 4-5 mac kurtarmayabilir adamda özgüvene dair hiçbişey kalmamışolabilir.arka arkaya 4-5 maç oynatırsak bal da yapar,sokar da.ama biz gerizekalılık yapıyoruz oynatmayıp.
Bruma yı çok beğenmiyorum ancak yiğidi öldür hakkını yeme, 20 yaşında bir topçuyu oynatmayıp oynatmayıp geriye düşünce son 10 15 dakika kurtarıcı rolünde oyuna sokarsan özgüveni tamamen biter.Eğer sonradan alınacaksa önde olduğumuz maçlarda alınmalı zaten boş alanlarda daha iyi. Son 10 dakika kapanmış rakibe hadi oğlum göriim seni dersek olmaz benceValla 4-5 mac kurtarmayabilir adamda özgüvene dair hiçbişey kalmamış
Hak falan yemedimBruma yı çok beğenmiyorum ancak yiğidi öldür hakkını yeme, 20 yaşında bir topçuyu oynatmayıp oynatmayıp geriye düşünce son 10 15 dakika kurtarıcı rolünde oyuna sokarsan özgüveni tamamen biter.Eğer sonradan alınacaksa önde olduğumuz maçlarda alınmalı zaten boş alanlarda daha iyi. Son 10 dakika kapanmış rakibe hadi oğlum göriim seni dersek olmaz bence
özgüven kaybı onun suçu değil ben hala umutluyum Bruma danHak falan yemedimözgüven kaybı onun suçu değil ben hala umutluyum Bruma dan