Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
aglayin simdi kari gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu oynasada ıyıce komik duruma düşerdik bence
Bu oynasada ıyıce komik duruma düşerdik bence
Hocam sen bu oyun bilginle daha çok gülersin devam et .
Bruma son vuruşu olmasa da , ilk geldiği zamanki gibi olmasa da her zaman orda tehdittir Canere. Caner öyle rahat rahat arkasına bakmadan çıkamaz. Hamit veya Emre Çolak o bölgede sol açık oynasa rahat rahat çıkar mesela çünkü ikisi de maç içinde otomatik olarak içeri kayıyo , veya geçen sene Sino'yu sol açıkken düşün , Telles bütün maç bir bek bir de açığa karşı tek oynuyordu solda ,aynı mantık
Sivas , Erciyes maçında sağ bölgeden kaç tane atek yedik fuzuli konuşmayın , Yasin oynadığından beri soldan bile daha az geldiler , adama karalamış olmak için yorum yapıyorsunuz net . Bu kulüp senin gibiler yüzünden bu halde
haklısın hajrovic bruma pandev hepsini ben aldım takıma ..
Full sezon oynasin, sonra kapasitesi yeterli olup olmadigini konusalim.Bruma'dan bireysel olarak bir şeyler beklemeyi bırakmalı bence herkes. Çünkü bunu yapacak kapasitesi olmadığını gösterdi. Belki zaman zaman saman alevi gibi parlayabilir, bir depar atar, 2-3 klas hareket veya devamında gol getirir ama nadir olur bunlar. Bruma'nın şu saatten sonra olacağı şey en fazla iyi bir takım oyuncusu olabilir. Açıkçası son 3-4 maçtır da Yasin-Sneijder-Bruma üçlüsü bu açıdan iyi organize oluyorlardı. Her ne kadar Sneijder dışında son hareketleri yapan biri olmasa da iyi uyum sağlamışlardı. Bunu korumak gerekiyordu, hala da gerekiyor. Ama sıkıntı şurada; derbi maçında bu isimlerle maça başlamamak, hem Yasin hem Bruma'da nasıl bir etki yaratmış olabilir ben biraz da bunu düşünüyorum. Takımı liderliğe taşıyan ilk 11'de yer bulurlarken, sezonun en zor maçında kendilerine güvenilmemesi özgüvenlerini de sarsmış olabilir. Umuyorum etkilenmemişlerdir çünkü bu isimlere ihtiyaç olacak. Ki ikisinin varlığı Sneijder'in de o günkü performansına net şekilde etki ediyor. Dünkü maçta da bu görüldü zaten.
Full sezon oynasin, sonra kapasitesi yeterli olup olmadigini konusalim.
Bruma 30 yasinda degil 20 yasinda oldugunu da unutmamak lazim. Zaten kimse Ronaldo kadar iyi olamaz suan ama kesinlikle, bir gün, Nani kadar iyi olacagini düsünüyorum. Sanki Bruma çocukluk arkadasin gibi konusuyorsun onun hakkinda, vay ihtirasli degilmis, vay tek basina fark yaratan adam olamazmis. Mübarek Bruma geldikten beri 4 hocasi oldu ve 3ü dogru dürüst oynatmadi onu. Türk futbolun en büyük sorunlarindan birisi, sabirsizlik. Genç ve portekizli oldugu için her maç 3 gol ve 4 solo dribble bekleyen taraftarimiza sahibiz. Bruma Afrika ülkesi için oynasaydi da bunun fizigi neden kötü diye amatör ilan ederdiniz artik. Bruma çok yetenekli oyuncu, bunu geçmiste gösterdi. Sadece özgüvenli oynamali, o hirsi kendisini kazanmali.Sen Bruma'dan Ronaldo veya Nani olmasını bekliyorsan, beklemeye devam et derim sana. Bruma'nın insani karakteri bir kere buna yatkın değil. Ronaldo veya Nani gibi ihtiraslı, hırslı değil en başta. İyi bir takımın iyi bir parçası olabilir, ama tek başına fark yaratan adam olmaz. Ayrıca bu sezon iyi de şans buldu, şimdiden 26 maç. En az 14 maç daha var önümüzde, Türkiye Kupasında finale çıkarsak 15 olur. Bunlarında minimum 8-9 tanesinde oynayacaktır. Sezonda 34-35 maç gayet iyi. Ki geçirdiği sakatlığı da düşünürsek çok çok iyi.
Bruma 30 yasinda degil 20 yasinda oldugunu da unutmamak lazim. Zaten kimse Ronaldo kadar iyi olamaz suan ama kesinlikle, bir gün, Nani kadar iyi olacagini düsünüyorum. Sanki Bruma çocukluk arkadasin gibi konusuyorsun onun hakkinda, vay ihtirasli degilmis, vay tek basina fark yaratan adam olamazmis. Mübarek Bruma geldikten beri 4 hocasi oldu ve 3ü dogru dürüst oynatmadi onu. Türk futbolun en büyük sorunlarindan birisi, sabirsizlik. Genç ve portekizli oldugu için her maç 3 gol ve 4 solo dribble bekleyen taraftarimiza sahibiz. Bruma Afrika ülkesi için oynasaydi da bunun fizigi neden kötü diye amatör ilan ederdiniz artik. Bruma çok yetenekli oyuncu, bunu geçmiste gösterdi. Sadece özgüvenli oynamali, o hirsi kendisini kazanmali.