#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olan sana oldu Aslanim :(, senin gibi güzel bir oyuncumuz varken bizim süper korkak hocamiz süperstar oyuncumuz Umut Bulut'u tercih etti güye " press - kosuyor " diye, ulan resmen üzülüyorum senin adina.

Bu oynasada ıyıce komik duruma düşerdik bence

90 dakika cakili bir anlayis var, lan kontra atak yapacak bi adamin var onu da oyuna alma :oley:

Bu oynasada ıyıce komik duruma düşerdik bence

öyle dimi, iyiki Umut Bulut'u tercih etmissiz dimi. Kanat oyuncu dedigin zaman = top sürmesini bilir, teknigi iyi olur, hizli, calim atan bir oyuncu olur. Bizim ellimizde adam akilli zaten iki tane iyi kanat var , biri Yasin diyeri Bruma. Peki sen niçin fantezi yapip'da böyle tercih ediyorsun ? Korkakliktan.

Son düzenleme:
aziz kendınle ne tartısıyon kardesm

ulan ne adamsiniz be kac defa dedik formasyonu bozmayin diye, noldu da oynatmadin umutun yeri mi orasi ?
kac haftadir yenilmeyen takimi bozarsan bu olur iste ! bruma yasin iyi gidiyordu kanatta ve tam onlarin maciydi cünkü fener mecbur acik veriyordu savunmada,
beraberlik yetmiyordu onlara, okdadar acik alanlar vardiki ama gelde degerlendir iste.
brumayada laf atalanlara gercekten sormak lazim sizinkisi elestirimi yoksa futbol bilgisinden yoksun olmakmi yoksa takimi sabotaj etmekmi ?

Hocam sen bu oyun bilginle daha çok gülersin devam et .

Bruma son vuruşu olmasa da , ilk geldiği zamanki gibi olmasa da her zaman orda tehdittir Canere. Caner öyle rahat rahat arkasına bakmadan çıkamaz. Hamit veya Emre Çolak o bölgede sol açık oynasa rahat rahat çıkar mesela çünkü ikisi de maç içinde otomatik olarak içeri kayıyo , veya geçen sene Sino'yu sol açıkken düşün , Telles bütün maç bir bek bir de açığa karşı tek oynuyordu solda ,aynı mantık

Sivas , Erciyes maçında sağ bölgeden kaç tane atek yedik fuzuli konuşmayın , Yasin oynadığından beri soldan bile daha az geldiler , adama karalamış olmak için yorum yapıyorsunuz net . Bu kulüp senin gibiler yüzünden bu halde

haklısın hajrovic bruma pandev hepsini ben aldım takıma ..

Fener taraftarı Emenike'ye sövüyor bizim Bruma, Emenike kadar oynasa Real'e yolladıydı bu zihniyet.

Türkiye Kupasında bile yokları oynarken kadıköy'de adım atacagını düsünenler var.

Su zihniyetleri bırakın, her maglubiyetten sonra keskelere sıgınmayın. FM'mi bu save'leyip bastan oynayalım.

Bruma bizim seviyenin topcusu degil. 2-3 sene sonra belki bu seviyeye gelebilir ama su an icin gereksiz.

Bruma'dan bireysel olarak bir şeyler beklemeyi bırakmalı bence herkes. Çünkü bunu yapacak kapasitesi olmadığını gösterdi. Belki zaman zaman saman alevi gibi parlayabilir, bir depar atar, 2-3 klas hareket veya devamında gol getirir ama nadir olur bunlar. Bruma'nın şu saatten sonra olacağı şey en fazla iyi bir takım oyuncusu olabilir.

Açıkçası son 3-4 maçtır da Yasin-Sneijder-Bruma üçlüsü bu açıdan iyi organize oluyorlardı. Her ne kadar Sneijder dışında son hareketleri yapan biri olmasa da iyi uyum sağlamışlardı. Bunu korumak gerekiyordu, hala da gerekiyor. Ama sıkıntı şurada; derbi maçında bu isimlerle maça başlamamak, hem Yasin hem Bruma'da nasıl bir etki yaratmış olabilir ben biraz da bunu düşünüyorum. Takımı liderliğe taşıyan ilk 11'de yer bulurlarken, sezonun en zor maçında kendilerine güvenilmemesi özgüvenlerini de sarsmış olabilir. Umuyorum etkilenmemişlerdir çünkü bu isimlere ihtiyaç olacak. Ki ikisinin varlığı Sneijder'in de o günkü performansına net şekilde etki ediyor. Dünkü maçta da bu görüldü zaten.

Bruma'dan bireysel olarak bir şeyler beklemeyi bırakmalı bence herkes. Çünkü bunu yapacak kapasitesi olmadığını gösterdi. Belki zaman zaman saman alevi gibi parlayabilir, bir depar atar, 2-3 klas hareket veya devamında gol getirir ama nadir olur bunlar. Bruma'nın şu saatten sonra olacağı şey en fazla iyi bir takım oyuncusu olabilir. Açıkçası son 3-4 maçtır da Yasin-Sneijder-Bruma üçlüsü bu açıdan iyi organize oluyorlardı. Her ne kadar Sneijder dışında son hareketleri yapan biri olmasa da iyi uyum sağlamışlardı. Bunu korumak gerekiyordu, hala da gerekiyor. Ama sıkıntı şurada; derbi maçında bu isimlerle maça başlamamak, hem Yasin hem Bruma'da nasıl bir etki yaratmış olabilir ben biraz da bunu düşünüyorum. Takımı liderliğe taşıyan ilk 11'de yer bulurlarken, sezonun en zor maçında kendilerine güvenilmemesi özgüvenlerini de sarsmış olabilir. Umuyorum etkilenmemişlerdir çünkü bu isimlere ihtiyaç olacak. Ki ikisinin varlığı Sneijder'in de o günkü performansına net şekilde etki ediyor. Dünkü maçta da bu görüldü zaten.
Full sezon oynasin, sonra kapasitesi yeterli olup olmadigini konusalim.

Full sezon oynasin, sonra kapasitesi yeterli olup olmadigini konusalim.

Sen Bruma'dan Ronaldo veya Nani olmasını bekliyorsan, beklemeye devam et derim sana. Bruma'nın insani karakteri bir kere buna yatkın değil. Ronaldo veya Nani gibi ihtiraslı, hırslı değil en başta. İyi bir takımın iyi bir parçası olabilir, ama tek başına fark yaratan adam olmaz. Ayrıca bu sezon iyi de şans buldu, şimdiden 26 maç. En az 14 maç daha var önümüzde, Türkiye Kupasında finale çıkarsak 15 olur. Bunlarında minimum 8-9 tanesinde oynayacaktır. Sezonda 34-35 maç gayet iyi. Ki geçirdiği sakatlığı da düşünürsek çok çok iyi.

Sen Bruma'dan Ronaldo veya Nani olmasını bekliyorsan, beklemeye devam et derim sana. Bruma'nın insani karakteri bir kere buna yatkın değil. Ronaldo veya Nani gibi ihtiraslı, hırslı değil en başta. İyi bir takımın iyi bir parçası olabilir, ama tek başına fark yaratan adam olmaz. Ayrıca bu sezon iyi de şans buldu, şimdiden 26 maç. En az 14 maç daha var önümüzde, Türkiye Kupasında finale çıkarsak 15 olur. Bunlarında minimum 8-9 tanesinde oynayacaktır. Sezonda 34-35 maç gayet iyi. Ki geçirdiği sakatlığı da düşünürsek çok çok iyi.
Bruma 30 yasinda degil 20 yasinda oldugunu da unutmamak lazim. Zaten kimse Ronaldo kadar iyi olamaz suan ama kesinlikle, bir gün, Nani kadar iyi olacagini düsünüyorum. Sanki Bruma çocukluk arkadasin gibi konusuyorsun onun hakkinda, vay ihtirasli degilmis, vay tek basina fark yaratan adam olamazmis. Mübarek Bruma geldikten beri 4 hocasi oldu ve 3ü dogru dürüst oynatmadi onu. Türk futbolun en büyük sorunlarindan birisi, sabirsizlik. Genç ve portekizli oldugu için her maç 3 gol ve 4 solo dribble bekleyen taraftarimiza sahibiz. Bruma Afrika ülkesi için oynasaydi da bunun fizigi neden kötü diye amatör ilan ederdiniz artik. Bruma çok yetenekli oyuncu, bunu geçmiste gösterdi. Sadece özgüvenli oynamali, o hirsi kendisini kazanmali.

Bruma 30 yasinda degil 20 yasinda oldugunu da unutmamak lazim. Zaten kimse Ronaldo kadar iyi olamaz suan ama kesinlikle, bir gün, Nani kadar iyi olacagini düsünüyorum. Sanki Bruma çocukluk arkadasin gibi konusuyorsun onun hakkinda, vay ihtirasli degilmis, vay tek basina fark yaratan adam olamazmis. Mübarek Bruma geldikten beri 4 hocasi oldu ve 3ü dogru dürüst oynatmadi onu. Türk futbolun en büyük sorunlarindan birisi, sabirsizlik. Genç ve portekizli oldugu için her maç 3 gol ve 4 solo dribble bekleyen taraftarimiza sahibiz. Bruma Afrika ülkesi için oynasaydi da bunun fizigi neden kötü diye amatör ilan ederdiniz artik. Bruma çok yetenekli oyuncu, bunu geçmiste gösterdi. Sadece özgüvenli oynamali, o hirsi kendisini kazanmali.

Bir insanı tanıman için illa arkadaşı olman gerekmiyor. Ha sen anlayamıyorsan o senin sorunun. Bruma Nani falan olmaz kendini kandırmaya son ver. 20 yaşında olunca fark yaratamaz mı bir futbolcu? O kadar Türkiye Kupası maçları oynandı, bilmem Balçovalar, Diyarbakırlar vs. ile. Bak ben sana söylüyorum, gün gelince hatırlarsın. Bunun sabırla ilgisi yok, bu görünen bir gerçek. Bruma iyi bir takım oyuncusu olur, takıma katkı veren bir oyuncu olur, ama takımı sırtlayan bir adam olmaz. Ne bizde ne de başka bir takımda. O yüzden Bruma'yı izlerken beklentiyi yüksek tutmazsan senin için de daha hayırlı olur.

artık kritik maçlar karaçocuk,göster farkını.potansiyelini görsün herkes hadi aslanım:tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt