#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O güven derbide oynatılarak Brumaya verilmeliydi.

Mancini tarafından verildi de ne oldu saha da adını duymadık.
Şu adamın yerine 1/24 fiyatına aldığımız Sinan'ı koysak gol/asist bakımından Bruma'dan çok daha yararlı olur. Arada vücudunu kullanarak artistik hareketler yaparak gözümüzün pasını siler.

Sözün özü; teklif gelirse değerlendirilmeli. 5 milyonun üstünde her rakama satarım. Gerçi bunun Waris kadar piyasası bile yoktur.

Mancini tarafından verildi de ne oldu saha da adını duymadık.
Şu adamın yerine 1/24 fiyatına aldığımız Sinan'ı koysak gol/asist bakımından Bruma'dan çok daha yararlı olur. Arada vücudunu kullanarak artistik hareketler yaparak gözümüzün pasını siler.

Sözün özü; teklif gelirse değerlendirilmeli. 5 milyonun üstünde her rakama satarım. Gerçi bunun Waris kadar piyasası bile yoktur.
Böyle genç oyuncularda bi sefer oynattık bak olmadı demek yanlış futbolun doğasına ters.Ben Sinanında forma şansı bulamadığına inanıyorum.Sinan için istediğiniz şansı Brumaya tanımayarak haksızlık etmemek gerek.

Galatasarayda son 7 sezonu falan geneliyle hatirlarim. Cok kanat oyuncusu izledim Keita,Kewell,Arda,Aydin,Pino... Falan. Izlediklerimden en yararsizlarindan birisi an itibariyle Brumadir.

Keitadan sonra Pinoyu begenmemis olsak bile Pino bile bundan daha fazla fayda sagliyordu. Iyi bir teknik adamla bencilligi atilir bize cok daha fazla katki saglayabilirdi.

Her neyse artik gencligi gidiyor Brumanin izlediyimiz 96 li veletler bile top ccambazligi yapiyor Bruma 94 lu artik bisiler yaomali yapmayacaksa Katara falan kaktirilmali.

artık biraz daha kendine güvenmesi lazım.
çok korkak oynuyor sakatlık korkusu var sanırım.

Bugün hat-trick yapar mı ne dersiniz a dostlar?

Aynen öyle.

Über yetenek Armindo Bruma Te Bagna.

100 Milyonluk oyuncu.

Ya şaka bir yana, takımdan kopuk oynamasın, faydalı oynasın bana yeter. Geçen de söyledim, iyi bir takım oyuncusu olur Bruma belki dedim ama hala yok böyle takımı uçuracak, yok şöyle kaçıracak, Nani'nin pabucunu dama atacak tarzı kontralar geldi yine. 100 milyonu geçtim, 5 milyonluk top oynasın ama hakkını vererek oynasın kafi.

Bunlar son şansların Bruma.

Şu maçta da iş yapmayacaksan bırak bu işi.
Ne kadar mümkün olmasa da golüne ve asistlerine ihtiyacımız var kara çocuk. Artık 11'i tamamlayan etkisiz eleman pozisyonundan skoru Galatasaray lehine çevirecek güvenebileceğimiz bir isim haline dönme vakti geldi.

Ceyhun yeter artık, her mesajda Bruma kötü deyip durma.
Gerçi çoğu mesajın boş da neyse.

arkadas devre arasi bir takimla anlasip ondan mi böyle kötü oynuyorsun degerim insin diye ? gercekten saka gibi

Sezon sonu ajax veya ispanyaya kiralamak lazim.

Savunduk savunduk ama pek degisim yok maalesef.

Bal yapmayan ari gibi oynuyor resmen, potansiyelli olmasina ragmen.

gerçi defansif anlamda kendisini gelistirmis

Feyenord'da falan iş yapar. Sene sonu Hollanda veya Portekiz ligine kiralanmalı.

Çocuk nereden ne hale geldi. Üzücü, hayallerim hep boşa çıkıyor. Bundan sonra alt yaş maçları izlerken " keşke bunu alabilsek " demeyeceğim. Keşke beni yanıltsa ama, şu an tamamen bitik ve gittikçe geriye gidiyor. Hoca da bekliyor, bizde..

Tapatalk

sene başından beri yırtınıyoz bundan bize bir fayda gelmez diye buyurun hiç olmayacak maçta sayesinde puan kaybı.

Galatasaray'ı şampiyonluktan eden oyuncudur.

Yararı yoktu şimdi direk sonuca etki eden zararı başladı.
Derhal satılmalı bu yetersiz/gereksiz adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt