Oğuzhan Özmen
Aslan Üye
- 2 Şubat 2010
- 9.278
- 5
- 1.173
Emre utkucan hala ekipteyse ona da yol verilmeli
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Utkucan @EmreUtkucan 03 Eyl 2013
Bruma her iki hucum kenarinda da oynayabilen, her iki ayagini da kullanabilen hizli, atletik, teknik, zeki kisacasi ozel bir oyuncu...
Biraz da gülelim...
klasik zencilerden.
hızlı ama zeka yok.
yanlız zenciler aynı zamanda fizikli de olur bu arkadaşın annesi çinli galiba vitaminsiz kalmış.
fenerde ki isaar dia kadar verim sağlayamadı. 9 m €uroya takımı sırtlayacak kanat oyuncusu alınırdı be seneye bulgar liginden çöpleri alırız artık para da bitti eldekiler de leş olunca bol bol çekirdek çitler maçları izleriz.
Katılmıyorum.klasik zencilerden.
hızlı ama zeka yok.
yanlız zenciler aynı zamanda fizikli de olur bu arkadaşın annesi çinli galiba vitaminsiz kalmış.
fenerde ki isaar dia kadar verim sağlayamadı. 9 m €uroya takımı sırtlayacak kanat oyuncusu alınırdı be seneye bulgar liginden çöpleri alırız artık para da bitti eldekiler de leş olunca bol bol çekirdek çitler maçları izleriz.
artık ilk geldiğinde ki gibi hızlı değil.yazmayı unutmuşum fazla uzatmak istemedim yazıyı.Katılmıyorum.
o değil de şuan nani bizde olsaydı ne olurdu lan acaba2 seneye nani\cr7 etkisi yapar. haftadan haftaya buyuk performans yuksekligi bekliyorsunuz. olmaz boyle.![]()