#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçın anasını ağlatan bu hem ofansta hiçbir şey yapmadı hemde gol yedirdi.Top kaybettirdiği yetmiyormuş gibi koştu faul yaptı o faul gol oldu.Yahu adam topu önüne dürtemiyor daha sağ sola vuruyor, nasıl bir ayarsız ayak var bunda.

Bu adama tahammül eden hocaya inanamıyorum hamza hoca nedense takımda hep iyi olan oyuncuları çıkartıyor bunu anlamakta zorluk çekiyorum fener maçındada tellesi çıkarmıştı umutu tutmuştu oyunda :S

Transferi, Potansiyel / Fiyat oranı itibariyle en baştan çok yanlış bir karardı...Hele kadroda pek çok mevki için banko adama ihtiyaç duyulan bir dönemde, bütçe sınırlı ve yabancı kontenjanı da çok değerli iken alınmaması gereken bir riskti...

Sözümona Scout Ekibi ve fiyaskoları isabetli tercihlerinden kat kat fazla olan Terim' in ortaklaşa keşfi bu kadar olabildi; şaşırmadım nitekim!...

Kiralık gönderilmesi sonra düşünülecek bir opsiyon; 5-6 m veren talibi çıkarsa derhal paketlenmeli, zarardan kar hesabı...

Piyasayı bilen ve futbolcudan anlayan TD / Futbol Direktörü / Scout Ekibi marifetiyle, ihtiyaçlar doğrultusunda, doğru adama doğru fiyattan olmak koşuluyla, genç oyuncuya her zaman yatırım yapılır, yapılmalıdır. Ancak hiç kimse için 10-15 m verilmemelidir tabi, bir futbolcu bu ligde oynamak suretiyle değerini 30 m a filan çıkaramaz; Ribery bile kaçmamış olsa 8-10 a büyük liglere gider ve ancak orada değerini bulurdu...

Popülizmi her şeyin önünde tutan ''Kurumsal'' ve onun işbaşına getirdiği ekabir profesyonellerin bize genç yetenek diye sunabildiklerinin Bruma-Hajrovic-Ontivero-Tarık olması, baştan sona her şeyin ne denli yanlış yürüdüğünün fotoğrafıdır...

klasik zencilerden.

hızlı ama zeka yok.

yanlız zenciler aynı zamanda fizikli de olur bu arkadaşın annesi çinli galiba vitaminsiz kalmış.

fenerde ki isaar dia kadar verim sağlayamadı. 9 m €uroya takımı sırtlayacak kanat oyuncusu alınırdı be seneye bulgar liginden çöpleri alırız artık para da bitti eldekiler de leş olunca bol bol çekirdek çitler maçları izleriz.

Huntelaar + Farfan'i alirdik o paraya Schalke'den mesela.

Hadi Farfan cok sakatlik geciriyor ama baska bir kanat oyuncusu bulurduk cok rahat. Daha tecrübeli ve daha hazir.

klasik zencilerden.

hızlı ama zeka yok.

yanlız zenciler aynı zamanda fizikli de olur bu arkadaşın annesi çinli galiba vitaminsiz kalmış.

fenerde ki isaar dia kadar verim sağlayamadı. 9 m €uroya takımı sırtlayacak kanat oyuncusu alınırdı be seneye bulgar liginden çöpleri alırız artık para da bitti eldekiler de leş olunca bol bol çekirdek çitler maçları izleriz.

Hızı falan gitmiş çıldırttı bugun yine

klasik zencilerden.

hızlı ama zeka yok.

Katılmıyorum.

Çalım yok, pas becerisi düşük, şut desen hiç yok. Oyun zekası yok, tek bildiği adamın yanından süratle geçmek. Iorfa'nın günahı neydi o zaman.

2 seneye nani\cr7 etkisi yapar. haftadan haftaya buyuk performans yuksekligi bekliyorsunuz. olmaz boyle. :hat:

bu çocuktan ben hala umutluyum evet özgüven eksikligi cok fazla

umutluyum ama tek bir şartla bu çocugu hollanda ispanya gibi bir lige feyenord tarzı gelişebilecegi bir takıma kiraya vermek lazım

çünkü Galatasaray malesef kreş degil ama kiraya verilirse kesinlikle şansı var

valla ben dos santosuda beğenmiyodum bu ondan beter çıktı

pino bile bir şeyler yapıyordu

12m euro olunca beklentilerimizi yüksek tuttuk ama kayseriden sonra iyi geçiren 2. takım oldu sporting lizbon.

bir geçirdi sağlam geçirdi.

2 seneye nani\cr7 etkisi yapar. haftadan haftaya buyuk performans yuksekligi bekliyorsunuz. olmaz boyle. :hat:
o değil de şuan nani bizde olsaydı ne olurdu lan acaba

ligi kaç puan önde götürüyorduk?
birde pandev yerine gekas cardozo gibi bir forvet alsaydık.

yok abi ya bu takımın transfer komitesi ajan sanırım artık ciddi şüphelerim var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt