#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şampiyonluk bu eleman ısrarı yüzünden gidicek yeminle.

begendim bu hafta iyidi assistinide yapti

sneijder ilk yarida atsa golu assist sayisi 2 olacakti

overall nice game

Üstünde hala korkaklik var bunu bir atabilse.

Özgüveni cok az, mesela bir Yasine bakin bir de buna. Özgüven cok önemli.

Tercih sorunu da yasiyor.

ya adam defans arkasına kaçacağına geriden top alıp selçuğu sürüyo ileri.biri buna oğlum sen ileri gideceksin demesi lazım

Mac topigindede yazmistim.

Bruma oyunu cok iyi okuyor tek problemi pas ayarlama sorunu. Eger o nu azicik ayarlarsa muthis bi gelisim kaydetmis olur

ya adam defans arkasına kaçacağına geriden top alıp selçuğu sürüyo ileri.biri buna oğlum sen ileri gideceksin demesi lazım

yok be abicim adamda ne beyin ne yetenek var,asıl görevi teke tekte adam geçmek ve defans arkasına kaçmak,adam geriden top almaya çalışıp boş alanda sürat yapmaya çalışıyo biri önüne çıktı mı fısssss,defansa yardım mevzusu ile ilgili yorum yapmaya değmez.

Bu adam basit pasları atamıyor ama kornerleri fena kullanmıyor ve zaman güzel ara pası atıyor. Antrenmanlarda bol bol pas çalışması lazım. Sneijder ile özel antrenman yapsa çok faydalı olur bunun için.

brumada garip bir oyun tarzı gelişti sanki kanat adamı degildi forvet arkası gibi alıyor topu ortasahada sürüyor forvete pas veriyor kanada geliyor gidiyor

klasik bir kanat adamı gibi oynamıyor bizde

Zihinsel problemi var. Birşey engel oluyor ona. Ateşleyemiyor.

Bruma' nın ısrarla oynatılmasının altında yönetici baskısı var. Kötü oynadığı maçlarda bile sabrediliyor.

Parlatıp satmanın derdinde yönetim. Oynamayan oyuncuyu satamayacaklarını onlarda biliyorlar. Ama takıma zarar veriyor bu durum. Bruma' nın iyi oynaması ve takıma katkı vermesini hepimiz istiyoruz ama giderek geriliyor. Şu an ki form durumları ile Emre daha iyi oynuyor ve hakkı yeniliyor.

İnşallah Bruma daha iyi olur ama bu ülkede biraz zor bu işler. Eski dripling, adam geçme özelliklerini bile yitirdi.

Bi ara 2.yarıda bi çalım attı kendi ekseni etrafında dönüp alan iyi boşaldı o an böyle hareketler yapması lazım. Bide niye forvet gibi ortaya geliyor anlamış değilim kaç tane atak yedik bu sebebten

Yasin'den çok daha iyi oynadı aslında ama şanssızlığı arkasında sabri yanında hiçkimse olmaması.
Yasin'i Sneijder yoktan var ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt