#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünde farkettimki Bizim forma ile portekiz bayrağı çok yakışıyor la.

Terim in kazığı. Nasıl, neye göre o kadar çok para verdiler, anlamak mümkün değil.

Terim in kazığı. Nasıl, neye göre o kadar çok para verdiler, anlamak mümkün değil.

12'ye aldık, satmaya kalksan 5 m euro zor verirler. yazık gercekten, aldıgımız cogu topu bir sene sonra hurdaya cıkıyor.

süleyman hurma gibi bir yönetici lazım, yoksa yedigimiz son kazık olmucak.

Bundan bir cacık olmaz deyince bana sallıyordunuz gördük ne kadar geliştiğini..hala bir umut ben de bekliyorum sizler gibi ama bu elemandan bir cacık olmaz...en azından bide olmayacağı kesin gibi..rize maçında hoca gğvenmiş serbest oynatıyor orada bile hiçbir işe yaramdı..sinan gümüş yarım saatte bundan çok göze battı..Bu yıl yanıyorum da Sinana yanıyorum o çocuğa yazık ettik..keke şu brumaya hiç bulaşmasaydık şimdi taş gibi bir kanat oyuncumuz olmuştu

O kadar kötü performans sergiliyor ki alınması sürpriz olurdu

alinmamasi iyi oldu. Daha extra antrenman yapar

La liga da lige yeni çıkan bir takıma en az 30 maçta oynama şartıyla versinler.

senle ilgili ne hayallerim vardı benim be,sonra olmayacağını anladık tabii

Kiraya verilmeli.Aydın yılmaz ve sabri gibi yetenek özürlü insanlara bu kadar süre sabredilen bir takımda bruma telles veya diğer genç oyuncuların 1 sezon dahi olsa kredisi olmalı.

hazırlık maçlarında ve kampta olağan üstü mucizevi bir aşama kaydetmezse kesinlikle kiraya verilmeli ! büyük hayal kırıklığı bizim için :(

başakşehir macında maç 2-0 iken top kaptırdı sonra gitti faul yaptı o faul gol oldu maç döndü o günden beri bu adamı sevemıyorum

başakşehir macında maç 2-0 iken top kaptırdı sonra gitti faul yaptı o faul gol oldu maç döndü o günden beri bu adamı sevemıyorum

cüs.

nando ilk maclarinda hata yapti
burak hayvani gol kacirdi
sneijder ilk baslarinda lesdi
selcuk lesdi
drogba kötüydü kac mac

iyiki adam bi mac hata yapmis.

ben bundan sonra bruma'yı daha cok önemsiyorum yeni transfer olmaz gibi kanata brumanın gelişmesini beklicez

yabanci kuralsiz hem tellese hemde brumaya yaricak. ikiside kafa rahat olacaklar. Hatta amrabat bile kafa rahat olabilir

----------------------------------------------------------------Nando------------------------------------------
XXX-----------------------------------Semih------------------------------------Hakan--------------------------Telles
-----------------------------------------------Melo-------------------------Selcuk------------------------------
Amrabat/Bruma---------------------------------------------Sneijder-----------------------------------------Yasin
----------------------------------------------------------------Burak---------------------------------------------

takim simdilik bu.
Sneijder/emre 10numara icin yeterlidir
SAG BEK!
Sag kanat amrabat/Bruma yeterli
Sol kanada bi adam lazim
FORVET
ORTASAHA

3 oyuncu lazim.

Real Sociedad'a kiralık gitmiş. Hocaları David Moyes baya gençlere şans verir umarım iyi gelişip döner.

Satış opsiyonu koyarlarsa hata yaparlar çünkü LaLiga tüm dünyanın izlediği bir lig eğer iyi oynarsa iyi paraya satarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt