#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3ay once taraftarimiz kiraya vermemiz gerek dedi bi ay once nasi kiraya verirsiniz 9m az kazik yedik dedi iki uc mac gecti nasi satacaz elimizde kaldi oldu..

Sociedad böyle giderse Moyes yakinda kovulur.

bıkkınlık aslında bizim ki.yeter aldığımız bir adamda patlasın gümbür gümbür iş yapsın isteği.olmayınca da offf diyoruz.pişecek mişecek bilmem ne, ben inanmıyorum o işlere.manu 19 yaşında çocuğu aldı çatır çatır oynuyor.20 yaşında denayer bizde ,olur ya bu adam diyoruz,markoviç iyiymiş diyoruz,atletico nun stoperi 21 yaşında döktürüyor,kondogbia 22 yaşında,pogda 22 yaşında.bizdekiler hala pişecek.iyiliğinden ya da kötülüğünden değil geçmişte böyle çok vakamız olduğu için biraz maldan anlar olduk.kötü adam mı hayır,sadece bizi coşturacak nitelikte bir adam değil kanaatimce.yanılırım diye umuyorum

Real sociedad kullanmaz opsiyonu geri döner.Şahsen kanatta umutla kanser olmaktansa bruma oynasın daha iyi olur.

Satmaya gerek yok almiyorlarsa seve seve geri gelebilir, sanki elimizde kanat oyuncusu var.

Brumayı izlerken sizin ilk dkkatinizi çeken ne?Benim dikkatimi çeken top ayağına hiç yakışmıyor.Sanki heran top ayağından kaçacak gibi,adam topa hükmedemiyor.Bu sorundan dolayı belki 7-8 asist yapabilir ama yılda 3-4 golü geçemez gibi.

Brumayı izlerken sizin ilk dkkatinizi çeken ne?Benim dikkatimi çeken top ayağına hiç yakışmıyor.Sanki heran top ayağından kaçacak gibi,adam topa hükmedemiyor.Bu sorundan dolayı belki 7-8 asist yapabilir ama yılda 3-4 golü geçemez gibi.
katılıyorum hatta yazıcaktımda neyse dedim.
Biri çıkıp dese ki Bruma 5 Yıla Ronaldo olacak dese hayır diyemem ve bunun gibi uçuk tezlere karşı gelemem fakat gerçekten top ayağına hiç yakışmıyor.
Topla ayağı aynı kutup gibi itiyolar birbirlerini

katılıyorum hatta yazıcaktımda neyse dedim.
Biri çıkıp dese ki Bruma 5 Yıla Ronaldo olacak dese hayır diyemem ve bunun gibi uçuk tezlere karşı gelemem fakat gerçekten top ayağına hiç yakışmıyor.
Topla ayağı aynı kutup gibi itiyolar birbirlerini

Aynen öyle,mıknatıs gibi.Bu sorun nasıl çözülür bilmiyorum ama çözdüğü anda müthiş oyuncu olur.

Bu cocugun basics lerde sorunlari var gibi biraz. Pas siddeti, pas kalitesini falan hic begenmiyorum. Sanki Umut pas atiyormus gibi geliyor bazi paslarini görünce.

Umarim en kisa sürede o bize ilk geldigi zamanda verdigi isiga tekrar ulasir, üzerinden korkakligini biraz atmis gibi geldi video da. Sakatliktan sonra tirsiyordu ikili mücadelelere girmeye.

kanat oyuncu süratli ise bir avantaj ama adam gecme özelligi yoksa bu avantaj hic bir ise yaramaz, malesef bruma da bu var, bire birde sirf hizini kulanmaya calisiyor, bellini kiracak cinzden calim atip adam gecemiyor. umarim oralarda birseyler ögrenir ve bize hazir sekilde gelir, sociedad zaten vermez anlasilmis olan satin alma opsiyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt