- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
max 10 mıo
Kontrati uzatilmazsa 15e gider. Uzatilirsa ve avrupada iyi oynarsa 25den alta gitmez. daha 22 ye girecek unutma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
max 10 mıo
Benim son pas/sut konusunda elestirdigimi gozden kacirmis olmalisin cunku benim ilk mesajim ile baska birsey anlattim. Topla calim atabiliyor ve rakip ceza sahasina girip nispeten tehlike yaratabiliyor. Son pas/sut kismi zaten halen sorunlu bana gore.kopuk oynuyoz. bek ile kanatlar tamamen kopuk.
+bek-kanat oyuncuları orta açma yönünden cok zayıf.
=kanatların hücuma katkısı sıfır diyebiliriz. bruma attıgı calım ve süratli ile evet iyi gözüküyor ama son pas ve şutlarda ?? ben göremedim usta.
kopuk oynuyoz. bek ile kanatlar tamamen kopuk.
+bek-kanat oyuncuları orta açma yönünden cok zayıf.
=kanatların hücuma katkısı sıfır diyebiliriz. bruma attıgı calım ve süratli ile evet iyi gözüküyor ama son pas ve şutlarda ?? ben göremedim usta.
Aynen. Planlı hücum yapamıyoruz. Bruma da alıp başını gidiyor.Çocuk ne yapsın hucum setimiz yok doğaçlama oynuyor .
Artık büyük takımlar basketbol gibi oynuyorlar futbolu.ceza sahası etrafında tek top ara paslar sasirtmali driblingler ve yaya topu sut çekilmek üzere birakmalar bunları sık sık denememiz lazım. Sneijder Selçuk eren ve diğer bek oyuncularının bruma ya destek vermesi lazım.
Antrenmanlarda haftada en az 3 gun hücum setleri üzerinde çalışılmalıdır.
sent by note ????
Tek Hamza mi? 80% 6-7 ye bakmadan satmak gerekiyor yazip duruyordu.Bu Karaoğlanı birde satmaya çalışan Hamzaya selamlarımı iletiyorum.