#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kopuk oynuyoz. bek ile kanatlar tamamen kopuk.

+bek-kanat oyuncuları orta açma yönünden cok zayıf.

=kanatların hücuma katkısı sıfır diyebiliriz. bruma attıgı calım ve süratli ile evet iyi gözüküyor ama son pas ve şutlarda ?? ben göremedim usta.
Benim son pas/sut konusunda elestirdigimi gozden kacirmis olmalisin cunku benim ilk mesajim ile baska birsey anlattim. Topla calim atabiliyor ve rakip ceza sahasina girip nispeten tehlike yaratabiliyor. Son pas/sut kismi zaten halen sorunlu bana gore.

Mentalitesini geliştirmesi gerekli çoğu zaman çok topla oynuyor güzelim asistleri kaçırıyor.
Ama takımdaki yürüyerek adam geçen 2 kişiden biri. Biri abilik yapsın şu çocuğa

Son pasları da bencil olmasa çok iyi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oynayarak gelisecek ogrenecek nerede pas atmasi gerektigini bilecek.
Abartmayin

kopuk oynuyoz. bek ile kanatlar tamamen kopuk.

+bek-kanat oyuncuları orta açma yönünden cok zayıf.

=kanatların hücuma katkısı sıfır diyebiliriz. bruma attıgı calım ve süratli ile evet iyi gözüküyor ama son pas ve şutlarda ?? ben göremedim usta.

katılıyorum

Geliştirmesi gereken özellikleri bizde geliştireceği oyuncular yok sahada. Bir de Bruma'yapas atıyoruz destek az. Sağ kanat da çalışmayınca çok fazla şey bekleniyor.

Cesaretine hayranım çok cesur oynuyor sürekli soldan içeri girmeye çalıştı en son denediğindede penaltı yaptırdı.

Çocuk ne yapsın hucum setimiz yok doğaçlama oynuyor .

Artık büyük takımlar basketbol gibi oynuyorlar futbolu.ceza sahası etrafında tek top ara paslar sasirtmali driblingler ve yaya topu sut çekilmek üzere birakmalar bunları sık sık denememiz lazım. Sneijder Selçuk eren ve diğer bek oyuncularının bruma ya destek vermesi lazım.

Antrenmanlarda haftada en az 3 gun hücum setleri üzerinde çalışılmalıdır.

sent by note ????

messi'yi izlesin biraz.basit oynamayı öğrenmeli yoksa quresma gibi olacak sonu.

Adamımı canlı izlemek çok keyifliydi. Sırf şunun driblinglerini ve süratini izlemeye maça gidilir. Tabi daha da olgunlaşması lazım futbolunun

Çocuk ne yapsın hucum setimiz yok doğaçlama oynuyor .

Artık büyük takımlar basketbol gibi oynuyorlar futbolu.ceza sahası etrafında tek top ara paslar sasirtmali driblingler ve yaya topu sut çekilmek üzere birakmalar bunları sık sık denememiz lazım. Sneijder Selçuk eren ve diğer bek oyuncularının bruma ya destek vermesi lazım.

Antrenmanlarda haftada en az 3 gun hücum setleri üzerinde çalışılmalıdır.

sent by note ????
Aynen. Planlı hücum yapamıyoruz. Bruma da alıp başını gidiyor.

İyi oynadı.Birebirde kimse karşısında duramaz Flash manın.Oyununuda baya geliştirdi.Biraz daha pas yapması lazım.Her zaman çalıma gidilmez.Poldi gelince solda daha verimli oynar.Bu maçta solda baya etkiliydi.Takımın De jong, tolga,Sneijder, poldi, bruma, eren şeklinde çıkması lazım.

Yakında bireysel birşeyler yapabilecek tek oyuncu.
Sorumluluk alması kendine güvenmesi iyi. Zarar gelmez. Aynen devam

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir saçmalar, iki saçmalar, üç saçmalar elbet doğru şey yapmayı öğrenir. Hoca da altyapı hocası öğretir birşeyler belki :D

Ama hayranım ya teke tek de yemeyeceği adam yok. 2 kişi başında sürekli buda rakibi açık yakalamak için önemli fırsat oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt