#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su brumanin golünde kendimden gecmisim son senelerdir böyle bagirdigimi bilmem gol aninda.
bunun tadini yasatmadilar ya bu hiyar stoperler.

belki bundan sonra yaşatırlar..serdar aziz-denayer..belki başka bi stoper..koray da erken dönecekmiş

maçı beraber izlediğimiz Fb'li bir arkadaş, Gol'den sonra Bu çocuk kesin doping alıyor gibi bir yorum yaptı bugün :D

Ben Ispanya´da kendini cok fazla gelistirdigini düsünmüyorum, demekki daha bir senesi varmis, o saktaligin verdigi travmayi atlatmak icin. Ispanya´da bize nazaran oyun icerisinde, biraz daha aktif duruyordu, ama yinede genel anlamda kopukdu. Ve 13/14 sezonu Bruma´dan uzak idi. Buraya döndügünde yeniden acildi, mental acidan daha güclenmeye basladi. Artik kendini yine bir yildiz futbolcu gibi görüyor.

967d60e15afe2d13e6bec4b86027182e.jpg

18 yasinda Drogba gibi büyük bir yildiz, egosu bir okadar büyük adama, böyle bir hareket yapmak her babayigidin harci degildir. Büyük bir özgüven gerektirir. Zaten cok begenirdim, ve cokda iyi baslamisti, ama o an, bu cocuk olur demistim. Ben karakteri iyi yada kötüye degil, güclü, yada zayifa ayiririm. Bruma orada güclü bir karakteri, baskin bir karakteri oldugunu göstermisti.

O sakatlik olaylari, TD degisiklikleri felan, kendisini icine kapanik bir hale sokmustu. Sahadaydi, oyuna katkisi vardi, ama bir yerden de sahada yokdu aslinda mental olarak. Korkuyordu hata yapmakdan. Ama hata yapmakdan korkan bir oyuncu, asla büyük futbolcu olamaz. Futbol saliselik oyun oldugundan, terredüt ettigin an kaybedersin. Artik hata yapmayan bir Bruma var, gittikce de karakterini yansitmaya da basliyor artik sahaya. Galatasaray´i da benimsemeye basliyor.

Futbol sadece futbol degil. Bukadar genc yasta bir oyuncunun bunlari becermesi müthis birsey aslinda. Özellik ile ilk yari, sadece topunu degil, ayni sekilde rakip ve taraftarlar ile de oynadi Bruma. Bir karakter koydu ortaya. Provoke etti, tahrik etti, diklendi, ve en önemlisi bunlari yaparken, oyunundan taviz vermedi, hatta daha da hirslandi. Bu özel yetenek cok fazla futbolcuda bulunmaz. Piskolojik anlamda üstünlük kurmasini biliyor.

besiktas-galatasaray-1680846.webp

besiktas-galatasaray-1680850.webp

besiktas-galatasaray-1680852.jpg

Öyle Türkiye´de derbilerde, deplasmanda oynamak kolay degildir, hele hele genc topcular icin. Yasina göre hem mental, hemde oyunsal anlamda bana göre efsane oynadi ilk yarida. Bu performansini olaganüstü bir gol ile süslese bile, galibiyet ile taclandirilmasi gerekiyordu. Ancak gasp edildi maalesef elinden.

Benim tek üzüldügüm olay, 2.5 sene bunlardan mahrum kalmamiz. Bruma cok iyi bir oyuncu olarak geldi. Bunlar cok daha önceden olabilirdi, ama büyük talihsizlik yasadik.

Gerekli özgürlüğü Riek sayesinde bulmuştur.

Kalmış olsaydı Terim zamanında da bu özgürlüğü bulurdu.

Takım savunmasına da azımsanmayacak derece de katkısı var. (Sinan bu yüzden kesik yedi bence)

Tekrar etmek de fayda var, böyle oynamaya devam ederse takımda ki son senesi olacak. Umarım yönetim ucuz fiyatlara vermez, Arda'nın 12'ye gittiği ülke de, Bruma için min rakam 25'dir.

attigimiz gollere bak gecen hafta erenin bu hafta brumanin golleri

yediklerimize bak

stoperlerimiz oldurulmeli

Sozlesme yenilenmedikce geriliyorum.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sözleşme yenilirsek , Sporting'e ödenecek %25 kurtuluyor muyuz ? Bundan kurtulma yolu yok mu ?

Sözleşme yenilirsek , Sporting'e ödenecek %25 kurtuluyor muyuz ? Bundan kurtulma yolu yok mu ?

Yok öyle bir dünya. Bildiğim kadarıyla bonus primlerinden pay verilmiyor. Atıyorum bonservisi düşük olarak verilip 10 maç sonra 12 milyon € alır maddesi ile o 12 milyondan pay verilmez. Ama risk tabi bunlar.

Topu rakip ceza sahasına taşıyabilen belki de tek adamımız. Maç içinde kaç sprint atıyor ben sayamıyorum, ki daha sakatlığının etkilerini yeni yeni attı. Sürekli onun kanadından hücum etmeye çalışmak onu da yıpratacak zaman içinde. Umarım bu tempoyu kaldırabilir. Sneijder'in şu sol kanada yamanma işini çözmesi lazım, sağ kanadı da devreye sokamazsak ileride sıkıntı yaşarız.

Bir ara elinde topu sektirdi ya taraftar feci kıl oldu .deplasmanda böyle gicikliklar yapacaksın ama tadını kaçırmadan.

Bjk çok fena demoralize olmuştu sonunu getirmemiz teknik ekibin düşünüp sorgulaması gerekn önemli bir mesele

sent by note ????

Bir pozisyonda Gökhan Gönül'ün üzerine yürümesi çok hoşuma gitti.

Galatasaray futbolcusu böyle olacak işte. Kimseden korkmayacak. Özgüveni yüksek olacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

brumanın gol sevincini iyi izleyin taraftara koşuyo tam atlıcak bi bakıyo bjkliler geri çekiliyo
clear.png
:D

12 milyonu gelecegine yatirdigimizin altini israrla ciziyordum gecmiste. 1 yilda ne kadar ileriye gittigini görebiliyoruz. Söyle 3-4 yil sabir etsek ve kendisi kalmak istese cok cok iyi yerlere gelebilir.

Sağ kanada da bir tane solak Bruma lazım Iturbe veya Leon Bailey den birisi gelse Galatasaray'ımızın hücum gücü net 2 katına çıkar

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%"]"Bruma akpli herhalde gg nin kanada duble yol döşedi"

ulan dünkü maçla en efsane yorum bu heralde :asd:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yeni gördüm, golden sonra Bjk taraftarına hırslı bir şekilde koşuyor o taraf baya sinirleniyor :) Eren de kusura bakmayın gençtir gibisinden hareketler yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt