#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni de kutlarim bu arada. Yorumlarin cok net bu konuda.

Operasyon degil bu. Birileri benim bir ironi Chedjou postundan hesap sormaya kalkiyorsa, ben futboldan anliyorum diyorsa, zamaninda bu cocugun potansiyeline laf ederken düsünecekti. Futbolcularda yanilirsin olur biter, ama bazi futbolcular vardir potansiyel fiskiriyor, onu görmemek biraz komik olmus.

Ben acikcasi ayni tarifiye uyguluyorum. Daha basindayim, cok yorumlar var. Artik bu tip oyunculari asip kesme zihniyeti ile bitirmemek gerekir.

Bunun adi ifsa operasyonudur sayin delikanli... Bakalim neler olacak. Yar Refik cok tehlikeli bir adam, altinda kalmak istemez. Kelleni koru. :yenieek:

pro bruma postlarim da vardir
hersey senin aklin gibi siyah beyaz degil

Sorun pro veya contra yorumlar degil.

Kötü oynar elestirirsin. Iyi oynar hakkini verirsin. Maca göre yorumlar degisir o ayri. Ama potansiyel ve yetenek degerlendirmek farkli.

Bence dedigin gibi bu velete sans verilmedi dememeliyiz bundan sonra.

Biran once sozlesme uzatilmali. Zorlarsak menajerine para yedirirsek olmayacak is degil

Menaneri kandir zaten Brumayida kandirmis olursun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sözlesme fln uzatmaz aciklamalarina bakilirsa. Keske uzatsa ama 'sözlesmemin sonuna kadar en iyisini vermek istiyorum' dedi.

Bu cok net cümle.

Sözleşme uzatma konusunda sorun çıkaracağını sanmıyorum.

Menajer halledilirse Bruma uzatır.

uzatir bence

ama olur da uzatmazsa bunu alintilayip ben demistim deme plz
Burda mantikli konusuyoruz bir kere. Levent Nazifoglu sözlesme konusuna cevap veremeyip konu degistiriyorsa, Bruma kendi bu soru üzerine sözlesmenin sonundan bahsediyorsa uzatmasi cok ciddi sürpriz olabilir ancak.

Bilemiyorum senin algilama kapasiten ne düzeyde. Normal sartlarda olay net. He iyi teklif gelmez karari degisir o ayri. Ama bunlarin üstüne menajer firmasinin haberleri de var daha.

Bruma konusunda bir cok yanildigim , bir de tam dedigimin tuttugu 2 detay var .. 3 senedir zerre faydalanamiyoruz , surekli umut surekli fos dedim , 1 sene oynasa ne olur dedim ama iste tek basina fark yaratan nadir kalan oyunculardan birini kazandik

Burada cok yanildim .

Diger yandan , ya hemen gonderilsin satilsin ,bir ise yarasin bari , ya da mutlaka sozlesme uzatilsin cunku oynamaya baslar da parlarsa herkes bu fikirde olacak dediydim , bu tuttu

Gerekiyorsa 3 veya 3,5 teklif edilsin ama uzatilsin . Bu kriterleri tasiyor , genc , futbolda ihtiyac olunan en onemli ozelligi var , hem suratli hem cabuk , emre mor ile beraber en heyecan verici 2 oyuncudan biri .

Burda mantikli konusuyoruz bir kere. Levent Nazifoglu sözlesme konusuna cevap veremeyip konu degistiriyorsa, Bruma kendi bu soru üzerine sözlesmenin sonundan bahsediyorsa uzatmasi cok ciddi sürpriz olabilir ancak.

Bilemiyorum senin algilama kapasiten ne düzeyde. Normal sartlarda olay net. He iyi teklif gelmez karari degisir o ayri. Ama bunlarin üstüne menajer firmasinin haberleri de var daha.

daha sezonun basindayiz bunlar normalde sezonun sonuna dogru konusulmasi gereken konular en acemi menajer bile bu durumda biraz daha para koparmanin pesine duser imo

bunun disinda

Bilemiyorum senin algilama kapasiten ne düzeyde.

insanlarin neden seninle ugrastigina sasmamak gerek. dusmanca uslubunu duzeltmeni oneririm, yazik...

Hakan'ın dengesi iyice bozuldu.
Chedjou konusunda üzerine yönlendirilen eleştirileri aklamak adına deli gibi uğraşmış ve hemen herkesin maç içinde veyahut uzun süreç sonunda artık sabrının taşarak söylediği cümleler ile birleştirip servis etmiş. Belki aksi ama beni bu düşünceye iten sebepler aşağıda yer almakta.

Nacizane önerilerim:

1. Birincisi kendi fikirlerine bu kadar tapınma cidden komik duruyor.
  2. Herkes yanılabilir. O adamlar yanıldığında kendi ile dalga geçebilen insanlar burada bir fark mevcut.
  3. Chedjou konusunda değil genel olarak futboldan anlamadığını düşünsem de bunu bu kadar problem etmen işi bu kadar ''obsesif'' hale getiriyor. Kendimden biliyorum takıntının her türlüsü de insanın kendisine zarar başta. Bizi salla.

Sneijder de gidecek gibi gözüküyordu. Iyi para verelim, uzatir bence. Taraftar da cok destekliyor zaten. Gelecek sezon iyi teklif gelirse bizimkiler tutmaz orasi ayri.

Bi zahmet uzatsin yani.

menejeri kimse gerekirse 1-2 oyuncusunu kadromuza filan katalım bu bruma işinde ciddi para kaldırabiliriz adamı kafaya almamız lazım

Yaw abartmayin. Nedir bu karamsarlik?!

En kotu menajerin cebine 1-2 birsey koy kosarak uzatmaya gelir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynen iş Menajerinde bitiyor.Yıllıkta Bruma ya ver 3.5 koşarak uzatır.Avrupada gideceği takımlar şuan ona bizim vereceğimiz yıllık ücreti vermez.

evet catio balde olması lazım menejeri doğru.kırdemir tr şubesi danışmanı gibi bişey olmalı sağlam topçular var herifin elinde..

brumanın fulhamda oynayan abisinide alabiliriz sneijderin kardeşini bile idmana çıkardık neticede çok koymaz artık..

4216358016.jpg

evet catio balde olması lazım menejeri doğru.kırdemir tr şubesi danışmanı gibi bişey olmalı sağlam topçular var herifin elinde..

brumanın fulhamda oynayan abisinide alabiliriz sneijderin kardeşini bile idmana çıkardık neticede çok koymaz artık..

4216358016.jpg

Biliyorum onu izlemiştim Bruma'nın uzun boylusu, Ayew kardeşler gibi olsa diye düşünmüştüm hatta

Buomesca Tue Na Bangna - YouTube

[url]https://www.youtube.com/watch?v=SRwOy_YMLb4

[/URL]

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt