Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.958
- 7.456
- 1.548
Portekiz A Millide oynayabilecek durumdayken neden U-21'e almışlar acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Portekiz A Millide oynayabilecek durumdayken neden U-21'e almışlar acaba
Sorabilirsin buyursociedadin almadigi topcuyla dortmundda oynayan topcuyu kiyaslama curetini nereden buldugunuzu sorabilirmiyim
Sorabilirsin buyur
bruma > emre mor
simdilik böyle
sociedadin almadigi topcuyla dortmundda oynayan topcuyu kiyaslama curetini nereden buluyorsunuz?
Gayet basit emre mor sadece çalımı düşünüyor
Şimdiye kadar katkı sıfıra yakın
Messi bile takım oyununa sadık kalıyor
Bruma İspanyaya gidip geldikten sonra daha akıllı oynuyor
Hala benciliği var ama daha akıllı kullanıyor
Bu ateş üfleyerek sönmez
emre moru su ana kadar hangi takimlara karsi izledin
brumayi hangi takimlara karsi izledin
bu suallerin cvbi sana msjindaki hatayi ortaya koyacaktir
Emre Mor böyle devam ederse hep böyle kalır
Bu ateş üfleyerek sönmez
Emre'nin son maclarini iyi izlememissin ozm Kenan. Son Dortmund maclarinda bu konuda inanilmaz gelistirdi kendisini. Daha cok takim ile oynuyor.Emre moru şu ana kadar milli takımın her maçında ve Dortmundu takip ettiğim için oynadığı her maçta izledim
Mesele rakipler değil emrenin oyun stili
Tartışmasız çok yetenekli ama takım oyununu bilmiyor
Her topta çalımı düşünüyor ve evet çok kolay geçiyor rakipleri ama sonucunda gol veya asist sıfıra yakın
Messi, Ronaldo, Suarez, Neymar ve bir çok yetenekli oyuncular bile takım oyununa sadık kalıyorlar ve böylece yetenekleri ile skora yaptıkları etkinin yanında takım oyunu ile takıma katkılarını Maximum seviyeye çıkarıyorlar
Brumada bize ilk geldiğinde aşırı bencildi ama bunu geliştirdi
Bu ateş üfleyerek sönmez
Emre Utkucan @EmreUtkucan 03 Eyl 2013
Bruma her iki hucum kenarinda da oynayabilen, her iki ayagini da kullanabilen hizli, atletik, teknik, zeki kisacasi ozel bir oyuncu...
Biraz da gülelim...
Rezil bir performans, berbat bir kumaş.
Çalım yok, pas becerisi düşük, şut desen hiç yok. Oyun zekası yok, tek bildiği adamın yanından süratle geçmek. Iorfa'nın günahı neydi o zaman.
bakıyorum ben brumaya çöp derken beni eleştirenler yavaş yavaş lafıma gelmeye başlamış...görün abi siz de görün gerçekleri 12 milyonluk koca bir kazık yedik daha topa vurmayı bilemeyen amatör zihniyetteki adamı yeni ronaldo diye kakaladılar..ben ilk olarak eski teknik direktörünün bıraksan boş kaleye gol atamaz lafından işgillenmiştim
bi kanat oyuncusu gökhan töreye bide brumaya baktığında zaten herşey ortada
sene başında gökhanı alsaydık 2. ile aramızda 7-8 puan fark vardı ve 2.sıradaki takım da fenerdi
sporting bilezik gibi geçirdi beyler uzatmanın anlamı yok
Şu adamı kardeşim gibi sevdim savundum zamanında ama siz de lafıma gelmeye başladınız sonunda.. Kaç aydır bu adam çöp diyorum bana kızıyorsunuz geldiğinde 2-3 maç oynadı tamam o kadar..Onları da ezbere sayarım ..Rize-Kopenhag maçları onun dışında 6-1 real maçında 10 dk oynadı 5 realliyi çalımladı, ilk maçında şutu direkten döndü ve bu yıl eskişehire kupada kritik gol attı ha bir de dünyaları kaçırdığı maçta rizeye ligdeki ilk golünü attı.. Sakatlığı vardı kabul ediyorum ama adamın 1.5 senede hazırlık dönemi dahil yaptığı herşeyi bir çırpıda sayabiliyorsak bu adam hiçbir işe yaramamış demektir..
Acilen Sinan Gümüşe şans verilmeli tarıkı da sayarsak 9 kişi top oynamak zorunda kalıyoruz..Emre Çolakın 2 maçlık iyi oynama serüveni de bitince en makulu Selçuk-Melo-Sinan-Yasin-Sneijder-Burak oluyor..
Maalesef amatör seviyede bir adamdan medet umuyoruz.. 10 milyon € kimler alınırdı kimler.. Yazık şu paralara fenerin beğenmeyip arabistana kiraladığı stochun,hatta güreşçi amrabatın tek bacağı bile etmez..
Yasinin yarısı kadar olabilse başarı
Sent from my iPhone using Tapatalk

Herkesin yanilma payi var elbette ama bazilarinin 1985'ten mesaj upladigi gibi, üyeleri sorguya cektigi gibi bizde son zamanlar aynisini yapalim dedik. Simdilik bu kadarlik, kimsenin alinmasina sebep yok
Ilk alintiyi da Emre Utkucan'a yapilan haksizliktan dolayi yaptim. Iyi oynadiginda scoutluk basari yok diyenler ve kötü oynadiginda Emre'ye saldiranlar simdi de kendisine basari payi versin bakalim.
Adama az laf edilmemis.
Kötü performansini elestirmek gayet dogal, ama yetenegini görüp ona göre elestirmek farklidir. Kötü oynadigi dönemde hakkinda olumlu konusan cok üye vardi. Cünkü net olan yetenegi ve potansiyeli ortada idi. Selcuk ile kiyaslamak farkli cünkü Bruma gibi 19 yasinda ki bir oyuncudan bahsediyoruz. Biraz oyunculara bakis acimizi degistirmek gerekir bu konularda.yahu performans denen birşey var ortada..Kötüyken kötü demek neden suç olsun ki ? brumayı 1 sene önce kim beğeniyordu Allah aşkına saçma sapan top oynuyordu işte.. Şimdi düzeltti kendini eyvallah iyiye iyi demesini de biliriz..Oldu ben de o zaman selçukun ilk yılki formuna göre k.çını yaladığınız mesajları toparlayayım yaaa bakın bunlar futbol cahili diyeyim..
Kötü performansini elestirmek gayet dogal, ama yetenegini görüp ona göre elestirmek farklidir. Kötü oynadigi dönemde hakkinda olumlu konusan cok üye vardi. Cünkü net olan yetenegi ve potansiyeli ortada idi. Selcuk ile kiyaslamak farkli cünkü Bruma gibi 19 yasinda ki bir oyuncudan bahsediyoruz. Biraz oyunculara bakis acimizi degistirmek gerekir bu konularda.
Bruma icin kumas kötü, cöp fln demek komik.
Herkes senin gibi düsünse büyük kulüpler genc oyuncu yetistiremez. Yeteneklerine endeksli yorum yapmak gerekir.
Iste bu bakis acisi bize oyuncu yetistirmiyor.mesela benim 2. mesajıma bak..İlk geldiğinde kardeşim gibi savundum demişim ama adama 2 sene şans verdik hadi 6ayı sakat diyelim 1.5 sene...1 maç değil 2 maç değil koskoca 1.5 sene ama bir türlü yasin kadar bile oynayamadı .. Ben de baktım eski yorumlara o dönem 10 yorumun 9'u olumsuz..Brumaya 12 milyon € para baymışız bırak da millet kızsın o haline