- 12 Mayıs 2012
- 8.994
- 1.314
- 1.298
Koca GS i bir iki futbolcu ile ayni degerde gorme hadisesi son yillarda gelen teknik adam ve yeni kazanma odakli taraftar profili ile basladi.
Kazanalim da x futbolcu tum GS degerlerini yerin dibine soksun gormezden geliveriyorlar.
Messinin Ronaldo nun gercek superstarlarin macasi yiyiyomu takimina afra tafra yapmaya??
Yorumlara bakiyorum haftalardir hertopu bencilce ezip sonra sahada takimin buyuklerine el kol hareketleri yapan brumayi da gormezden geliyorlar.
Eger bruma bisey olacaksa bu cezadan sonra olacak. Ya kendine ceki duzen verecek ya da evet defolup gidecek. Ya savunmaya da yardim edecek ya da gidecek. Simdi diyenler olacakki bedava giderse 20 milyon zarar olucak. Evet cunku onu alirken kaybetmisiz diycez, demeliyiz! Hak etmeyene hak etmedigi parayi vermisiz.
Ama bruma kazanilacaksa ancak bu cezadan sonra olabilirdi.
Buyuk olanin bruma degil GS oldugunu bu oyunculara ve yeni nesil galibiyet varsa takimin yaninda olan taraftar grubuna hatirlatan Tudor hocama tesekkurler.
Bu minvalde BJK maci arifesinde kamp kurallarina uymayan Hakan Sukur ile Lincolnu mac sabahi kesip tribune gonderip o maci 2-1 kazanan Kalli ustadi da saygi ve sevgi ile selamliyorum!
Takim kurallari ve GS herzaman bireylerin cok cok onundedir. Kim olursan ol !!
Brumaya gelene kadar duzeltilmesi gereken yiginla topcu var. Aldigi her topu yana veren De Jong, yurumeye mecali olmayan Selcuk, beyinsiz orta ozurlu Sabri, ayakta durmaya hali olmayan Josue gibi oyuncular varken dersin skor anlaminda takima en cok katki veren oyuculardan biri uzerinden verilmesi ilginc. Yarin maci kazaniriz yada kaybederiz ancak bu sene sampiyonluk istiyorsak Brumayi kazanmak zorundayiz.