#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koca GS i bir iki futbolcu ile ayni degerde gorme hadisesi son yillarda gelen teknik adam ve yeni kazanma odakli taraftar profili ile basladi.

Kazanalim da x futbolcu tum GS degerlerini yerin dibine soksun gormezden geliveriyorlar.

Messinin Ronaldo nun gercek superstarlarin macasi yiyiyomu takimina afra tafra yapmaya??

Yorumlara bakiyorum haftalardir hertopu bencilce ezip sonra sahada takimin buyuklerine el kol hareketleri yapan brumayi da gormezden geliyorlar.

Eger bruma bisey olacaksa bu cezadan sonra olacak. Ya kendine ceki duzen verecek ya da evet defolup gidecek. Ya savunmaya da yardim edecek ya da gidecek. Simdi diyenler olacakki bedava giderse 20 milyon zarar olucak. Evet cunku onu alirken kaybetmisiz diycez, demeliyiz! Hak etmeyene hak etmedigi parayi vermisiz.

Ama bruma kazanilacaksa ancak bu cezadan sonra olabilirdi.

Buyuk olanin bruma degil GS oldugunu bu oyunculara ve yeni nesil galibiyet varsa takimin yaninda olan taraftar grubuna hatirlatan Tudor hocama tesekkurler.

Bu minvalde BJK maci arifesinde kamp kurallarina uymayan Hakan Sukur ile Lincolnu mac sabahi kesip tribune gonderip o maci 2-1 kazanan Kalli ustadi da saygi ve sevgi ile selamliyorum! ;)

Takim kurallari ve GS herzaman bireylerin cok cok onundedir. Kim olursan ol !!

Brumaya gelene kadar duzeltilmesi gereken yiginla topcu var. Aldigi her topu yana veren De Jong, yurumeye mecali olmayan Selcuk, beyinsiz orta ozurlu Sabri, ayakta durmaya hali olmayan Josue gibi oyuncular varken dersin skor anlaminda takima en cok katki veren oyuculardan biri uzerinden verilmesi ilginc. Yarin maci kazaniriz yada kaybederiz ancak bu sene sampiyonluk istiyorsak Brumayi kazanmak zorundayiz.

Beyler tudor icin yeni bir sayfa buzamana dek galatasaray da ne olduysa adami ilgilendirmez. Yeni bir sayfa ile geldi antremana cikti ve belliki brumadan memnun kalmadi, diyeceksiniz iki günde ne gördü de böyle karar kildi onu mac sonu anlatir artik. Neden sabri selcuk gibi adamlari götürüyor diyorsunuzda adam ne yapsin ? Bunlar antremanda bir yerini yirtmistir göze girmek icin , tudor ne desin? antremanda iyi calistiniz ama benden önce haftalarda rezildiniz onun icin kadroya almiyorum mi deseydi? Ozaman forma haki denilen olay hemen yolda kalmis olmuyormu? Sirf eskiye bakarak karar verirse? Tudora inancim tam, o hafta kim iyise onu oynatir.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

O zaman Sabri antrenmanda 2 gol atarsa onuda striker pozisyonunda oynativersin. Hersey antrenmana goreyse

Brumaya gelene kadar duzeltilmesi gereken yiginla topcu var. Aldigi her topu yana veren De Jong, yurumeye mecali olmayan Selcuk, beyinsiz orta ozurlu Sabri, ayakta durmaya hali olmayan Josue gibi oyuncular varken dersin skor anlaminda takima en cok katki veren oyuculardan biri uzerinden verilmesi ilginc. Yarin maci kazaniriz yada kaybederiz ancak bu sene sampiyonluk istiyorsak Brumayi kazanmak zorundayiz.

Dogru ama antremanda digerleri saygisizlik yapmamissa onlari ilk gunden kesmemesi normal.

Bence onlarls sene sonuna kadar iyi gecinip sene sonu selcuk, balta,sabri,cavanda,semih gibileri gondermeli.

Yorumlara bak :)

Sen oyuncuna birşeyler söylüyorsun ısrarla senin dediğini yapmayıp bildiğini okuyorsa ne yaparsın böyle bir durum olamaz mı mesela?

O çok iyi oyuncu, şu takım kaptanı, bu en çok gol atan oyuncu diye diye bunların burunları kaf dağına çıkmadı mı zaten?

Tudor, Bruma'ya karşı ön yargılı mı sanmıyorum o zaman almamasında bir sebep vardı. Farklı yöntemler uygulanabilir oda hocanın tercihi. Doğruluğu tartışılır da bu şekilde değil.

Yasin, Selçuk neden kesilmiyor vs demiş ne yapsın adam ilk günden antrenmanda birşey yapmadan niye kessin asıl o ön yargılı olur.

Veya bunu Yasin'in tavırlarına sesi çıkmayan, Selçuk'un vurdum duymaz tavırlarına gıkı çıkmayan riki bey yapsaydı o zaman iki kelam söylenirdi.

Yorumlara bak :)

Sen oyuncuna birşeyler söylüyorsun ısrarla senin dediğini yapmayıp bildiğini okuyorsa ne yaparsın böyle bir durum olamaz mı mesela?

O çok iyi oyuncu, şu takım kaptanı, bu en çok gol atan oyuncu diye diye bunların burunları kaf dağına çıkmadı mı zaten?

Tudor, Bruma'ya karşı ön yargılı mı sanmıyorum o zaman almamasında bir sebep vardı. Farklı yöntemler uygulanabilir oda hocanın tercihi. Doğruluğu tartışılır da bu şekilde değil.

Yasin, Selçuk neden kesilmiyor vs demiş ne yapsın adam ilk günden antrenmanda birşey yapmadan niye kessin asıl o ön yargılı olur.

Veya bunu Yasin'in tavırlarına sesi çıkmayan, Selçuk'un vurdum duymaz tavırlarına gıkı çıkmayan riki bey yapsaydı o zaman iki kelam söylenirdi.

Yasin 3 kez kadro dışı bırakıldı yönetim affetti. Selçuk'u bir kez kesti saat başı haber çıktı yönetin arkasında durmadı. Şikebahçe maçında tek tek göndericem sizi dedi yaptırım olmadı.

Ben bu karara sonuna kadar destek veriyorum eğer dendiği gibi hareketler yaptıysa Bruma

Ama mesele bazı şeyleri düzeltmek futbolcuya dayalı düzeni bitirmekse işe Selçuk'u keserek başlayacaksın

Yok performansını beğenmediyse Semih-Sarbi-Cavanda filan nasıl kadroda ?

Yok bencil şöyle böyle diyorsa Yasin çok mu paslı oynuyor müthiş mi yardımcı oluyor arkadaşlarına ?

Dediğim gibi sonuna kadar arkasındayım bu kararda Tudor Hoca'nın ama sadece Bruma-Linnes filan gibi adamları harcayıp yine Selçuk-Sarbi-Semih filan 90 dakika sahada kalırsa dahada destek filan vermem Tudor'a

Fatih Terim Burak adam olsun diye adam akıllı forvetsiz takımdan Burakı kesti ve Burak ın dönüşü hatırlayın

Koca GS i bir iki futbolcu ile ayni degerde gorme hadisesi son yillarda gelen teknik adam ve yeni kazanma odakli taraftar profili ile basladi.

Kazanalim da x futbolcu tum GS degerlerini yerin dibine soksun gormezden geliveriyorlar.

Messinin Ronaldo nun gercek superstarlarin macasi yiyiyomu takimina afra tafra yapmaya??

Yorumlara bakiyorum haftalardir hertopu bencilce ezip sonra sahada takimin buyuklerine el kol hareketleri yapan brumayi da gormezden geliyorlar.

Eger bruma bisey olacaksa bu cezadan sonra olacak. Ya kendine ceki duzen verecek ya da evet defolup gidecek. Ya savunmaya da yardim edecek ya da gidecek. Simdi diyenler olacakki bedava giderse 20 milyon zarar olucak. Evet cunku onu alirken kaybetmisiz diycez, demeliyiz! Hak etmeyene hak etmedigi parayi vermisiz.

Ama bruma kazanilacaksa ancak bu cezadan sonra olabilirdi.

Buyuk olanin bruma degil GS oldugunu bu oyunculara ve yeni nesil galibiyet varsa takimin yaninda olan taraftar grubuna hatirlatan Tudor hocama tesekkurler.

Bu minvalde BJK maci arifesinde kamp kurallarina uymayan Hakan Sukur ile Lincolnu mac sabahi kesip tribune gonderip o maci 2-1 kazanan Kalli ustadi da saygi ve sevgi ile selamliyorum! ;)

Takim kurallari ve GS herzaman bireylerin cok cok onundedir. Kim olursan ol !!

Öyle bir anlatmışsın ki okuyanda bruma çok problemli oyuncu falan sanacak.

İlk yazdığın koca Galatasarayın bir iki futbolcuyla aynı değerde görülmesi falan doğru yorumlar. Bunu yapan oyuncular falan değil çapsız yöneticiler ve teknik adamlardır.

Ama şu konuya bruma doğru bir örnek değil.Bruma öyle egosu yüksek, bahsettiğin gibi problemli bir adam falan değil.Heleki öyle anlatıldığı gibi anormal bencilliği falan yok.Muhakkak tamamen sorunsuz olmasınıda bekleyemezsin. Sen teknik adamsan bu problemi doğru bir şekilde halledeceksin.

Galatasarayda abartıldığı kadar disiplin sorunu falan yok. Galatasarayda çok büyük kaptanlık sorunu var.Galatasarayda çok ciddi yetersiz kadro sorunu var.

Son düzenleme:
Bruma bu takımın marş motorudur. O olmadan takım çalışmaz. Garry ekstra işler yapması lazım. Yoksa ilk maçtan eleştiri bombardımanı olacak.

Öyle bir anlatmışsın ki okuyanda bruma çok problemli oyuncu falan sanacak.

İlk yazdığın koca Galatasarayın bir iki futbolcuyla aynı değerde görülmesi falan doğru yorumlar. Bunu yapan oyuncular falan değil çapsız yöneticiler ve teknik adamlardır.

Ama şu konuya bruma doğru bir örnek değil.Bruma öyle egosu yüksek, bahsettiğin gibi problemli bir adam falan değil.Heleki öyle anlatıldığı gibi anormal bencilliği falan yok.Muhakkak tamamen sorunsuz olmasınıda bekleyemezsin. Sen teknik adamsan bu problemi doğru bir şekilde halledeceksin.

Galatasarayda abartıldığı kadar disiplin sorunu falan yok. Galatasarayda çok büyük kaptanlık sorunu var.Galatasarayda çok ciddi yetersiz kadro sorunu var.

Gerçekleri gören bir renktaşımız. Disiplin sorununu yaratan da yalancı ve iş bilmez yönetimdir. Kaç kez oyuncu kadro dışı bırakılıp geri affedildi. Selçuk teknik direktör ve yardımcısına hepinizi göndericem dedi. Bir kez oyundan aldı saat başı haber çıktı medyada yönetim destek olmadı.Rüzgarcı taraftara göre en büyük suçlu Riekerink. Galatasaray'ın kadrosu iyi yaa diyen medyanın gazına geldiler. Tudor hocalarıyla sistem ve taktik orgazmına ulaşsınlar şimdi.

Gerçekleri gören bir renktaşımız. Disiplin sorununu yaratan da yalancı ve iş bilmez yönetimdir. Kaç kez oyuncu kadro dışı bırakılıp geri affedildi. Selçuk teknik direktör ve yardımcısına hepinizi göndericem dedi. Bir kez oyundan aldı saat başı haber çıktı medyada yönetim destek olmadı.Rüzgarcı taraftara göre en büyük suçlu Riekerink. Galatasaray'ın kadrosu iyi yaa diyen medyanın gazına geldiler. Tudor hocalarıyla sistem ve taktik orgazmına ulaşsınlar şimdi.

Tudor hakkında kimse birşey bilmez. En olumlu ve tek görebildiğimiz özelliği saha kenarındaki hırsı, hareketli oluşu. Bunlar bence bir teknik adamda olması gereken önemli özellikler. Bizde az çok ümitlendik, sevindik.
Fakat daha ilk günden öyle bir karar alıyor ki hayal kırıklılığına uğruyorsun.Yapma be hocam diyorsun. Yhau bruma küsmüşse git yanına al karşına konuş hocam. Ona Öyle bir konuşma yap ki sorunu ortadan kaldır. Hala ortada azda olsa problem olduğunu düşünüyorsan kadroya al ilk 11 oynatma..

Tarafar bu konuda o kadar samimiyetsiz ki Brumayı riekering veya yeni gelmiş yerli teknik adam kadroya almasa neler söyleneceğini az çok biliyoruz.

O kadar uzun yazılar, tartışmalar olmuş ki. Antremandaki tavrından rahatsız olmuş kadroya almamış bu kadar, başka ne olabilir. Haklılığı da bu akşamki ve gelecek haftadaki maçta belli olacak. Çok da uzatmaya gerek yok nasıl kesiilir bilmem ne. İçkiliydim bilmem ne

Sabri'yi oynatıp bu herifi kadrodan kesiyorsa, Tudor değil Tuborg'dur o gelen.

Yav bi maç oynansın.Utanç verici bir skor alınırsa eleştirirsin arkadaşım.
İyi sonuç alırsak umarım burada olursunuz.

Bugün senin yeteneğine güvenmeyen ve yok sayan futbol cahilleri haftaya ayaklarına kapanacak bizi kurtar diye.

Ama iş işten geçmiş olacak.

Sen seneye avrupada oynarken o cahiller layık oldukları anadolu takımlarında yollarına devam edecekler.

SARI-KIRMIZI!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt