Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.548
- 5.155
- 1.408
Satıştan pay koydurmadık mı biz brumaya ? ben koydurduk sanıyorum baktım çok üzüldüm yine sıçmış bizimkiler dikkatimden kaçmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satıştan pay koydurmadık mı biz brumaya ? ben koydurduk sanıyorum baktım çok üzüldüm yine sıçmış bizimkiler dikkatimden kaçmış
Koydurur mu gerizekali? Galatasarayin yararina bir is yapar mi bu Dursun? Semih'e bile koydurdular yahu. Semih ya Semih.
Bruma'yi 12 ye satacagina 10'a sat ama sonradan satisa %25 pay koydur. Diyelim 10 Milyona sattilar 2,5 Milyon geciyor eline yani. Hainler.
Dursun nefreti vs her şeyi geçtim , iyimser ve ciddi ciddi realist bi şekilde düşünüyorum.
Misal Brumanın en büyük düşmanı bile olsam Brumanın 10'dan aşağı satılmayacağını 10 Milyon veren 10 tane kulup buluncağını rahatlıkla söylerdim.
Ya neden gariban pazarlığı yapan taraf oyuncu alsakda versekde biz oluyoruz gerçekten çok üzüldüm.Bruma abi bruma 10 ölü fiyatı var zaten yani nasıl bir pazarlama stratejisi pay koydurtamaz masada.
Gerçekten inanılmaz. Gerçekten.
Baştan sona haklısın.O elendiğimiz takımla olan maçta olsa da yeterdiAylar önce burada ben ve Tuna'ydi sanirim demistik kac kere bu yaz U21 turnuvasi var, orada biraz kipirdadi mi iyi oynadi mi bu direkt senin elini güclendirir daha fazla teklfiler gelir fiyati artar diye. Tam da dedigimiz gibi oldu ve Portekiz elense bile Bruma 2 tane muhtesem gol atti orada ve gündem yaratti kendi ismine dair.
Peki bizim gerizekalilar ne yapti? Hemen ilk teklife sattilar daha Haziran ayinda hemen. Ulan transfer dönemi Eylül'e kadar sürüyor gerizekali misiniz ne diye hemen cocugu elden cikariyorsunuz? Ben normal bir taraftarim ve böyle birseyin olabilecegini öngörebiliyorum biraz kafayi calistirinca, koskoca kulübü yöneten adamlar göremiyor.
Yemin ediyorum bunlar resmen Galatasaray'a kötülük yapmak icin gelmis bu makama.
inanılmaz bir oyun göremedim. normal oynamıs. daha yüksek potansiyeli var.
1-2 sene içinde o seviyeye gelir bence Almanya'da.
Transfer ücretleri uçmaya başladığı bu dönemde Leipzig en az 70-80'e satar o zaman ve bizim bir sonraki satışından yüzde payı koymayan beyinsizler mal gibi bakar.
Aylar önce burada ben ve Tuna'ydi sanirim demistik kac kere bu yaz U21 turnuvasi var, orada biraz kipirdadi mi iyi oynadi mi bu direkt senin elini güclendirir daha fazla teklfiler gelir fiyati artar diye. Tam da dedigimiz gibi oldu ve Portekiz elense bile Bruma 2 tane muhtesem gol atti orada ve gündem yaratti kendi ismine dair.
Peki bizim gerizekalilar ne yapti? Hemen ilk teklife sattilar daha Haziran ayinda hemen. Ulan transfer dönemi Eylül'e kadar sürüyor gerizekali misiniz ne diye hemen cocugu elden cikariyorsunuz? Ben normal bir taraftarim ve böyle birseyin olabilecegini öngörebiliyorum biraz kafayi calistirinca, koskoca kulübü yöneten adamlar göremiyor.
Yemin ediyorum bunlar resmen Galatasaray'a kötülük yapmak icin gelmis bu makama.