#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satıştan pay koydurmadık mı biz brumaya ? ben koydurduk sanıyorum baktım çok üzüldüm yine sıçmış bizimkiler dikkatimden kaçmış

Satıştan pay koydurmadık mı biz brumaya ? ben koydurduk sanıyorum baktım çok üzüldüm yine sıçmış bizimkiler dikkatimden kaçmış

Koydurur mu gerizekali? Galatasarayin yararina bir is yapar mi bu Dursun? Semih'e bile koydurdular yahu. Semih ya Semih.

Bruma'yi 12 ye satacagina 10'a sat ama sonradan satisa %25 pay koydur. Diyelim 10 Milyona sattilar 2,5 Milyon geciyor eline yani. Hainler.

Bruma'yi begenmeyip Garry daha iyi daha komple diyenler vardi..

Koydurur mu gerizekali? Galatasarayin yararina bir is yapar mi bu Dursun? Semih'e bile koydurdular yahu. Semih ya Semih.

Bruma'yi 12 ye satacagina 10'a sat ama sonradan satisa %25 pay koydur. Diyelim 10 Milyona sattilar 2,5 Milyon geciyor eline yani. Hainler.

Dursun nefreti vs her şeyi geçtim , iyimser ve ciddi ciddi realist bi şekilde düşünüyorum.
Misal Brumanın en büyük düşmanı bile olsam Brumanın 10'dan aşağı satılmayacağını 10 Milyon veren 10 tane kulup buluncağını rahatlıkla söylerdim.

Ya neden gariban pazarlığı yapan taraf oyuncu alsakda versekde biz oluyoruz gerçekten çok üzüldüm.Bruma abi bruma 10 ölü fiyatı var zaten yani nasıl bir pazarlama stratejisi pay koydurtamaz masada.
Gerçekten inanılmaz. Gerçekten.

Konyaspor kulubu yav konyaspor kulubu
Riad Bajic 5.5 Milyon € + %10 pay koydurtmuş , şaka gibi.
Gerçekten inanılmaz bi olay bizimki.

Dursun nefreti vs her şeyi geçtim , iyimser ve ciddi ciddi realist bi şekilde düşünüyorum.
Misal Brumanın en büyük düşmanı bile olsam Brumanın 10'dan aşağı satılmayacağını 10 Milyon veren 10 tane kulup buluncağını rahatlıkla söylerdim.

Ya neden gariban pazarlığı yapan taraf oyuncu alsakda versekde biz oluyoruz gerçekten çok üzüldüm.Bruma abi bruma 10 ölü fiyatı var zaten yani nasıl bir pazarlama stratejisi pay koydurtamaz masada.
Gerçekten inanılmaz. Gerçekten.

Aylar önce burada ben ve Tuna'ydi sanirim demistik kac kere bu yaz U21 turnuvasi var, orada biraz kipirdadi mi iyi oynadi mi bu direkt senin elini güclendirir daha fazla teklfiler gelir fiyati artar diye. Tam da dedigimiz gibi oldu ve Portekiz elense bile Bruma 2 tane muhtesem gol atti orada ve gündem yaratti kendi ismine dair.

Peki bizim gerizekalilar ne yapti? Hemen ilk teklife sattilar daha Haziran ayinda hemen. Ulan transfer dönemi Eylül'e kadar sürüyor gerizekali misiniz ne diye hemen cocugu elden cikariyorsunuz? Ben normal bir taraftarim ve böyle birseyin olabilecegini öngörebiliyorum biraz kafayi calistirinca, koskoca kulübü yöneten adamlar göremiyor.

Yemin ediyorum bunlar resmen Galatasaray'a kötülük yapmak icin gelmis bu makama.

Aylar önce burada ben ve Tuna'ydi sanirim demistik kac kere bu yaz U21 turnuvasi var, orada biraz kipirdadi mi iyi oynadi mi bu direkt senin elini güclendirir daha fazla teklfiler gelir fiyati artar diye. Tam da dedigimiz gibi oldu ve Portekiz elense bile Bruma 2 tane muhtesem gol atti orada ve gündem yaratti kendi ismine dair.

Peki bizim gerizekalilar ne yapti? Hemen ilk teklife sattilar daha Haziran ayinda hemen. Ulan transfer dönemi Eylül'e kadar sürüyor gerizekali misiniz ne diye hemen cocugu elden cikariyorsunuz? Ben normal bir taraftarim ve böyle birseyin olabilecegini öngörebiliyorum biraz kafayi calistirinca, koskoca kulübü yöneten adamlar göremiyor.

Yemin ediyorum bunlar resmen Galatasaray'a kötülük yapmak icin gelmis bu makama.
Baştan sona haklısın.O elendiğimiz takımla olan maçta olsa da yeterdi :red:
Sonumuz hayır olsun işimiz çok anlamda zor bu isimlerle .

Böylesine muazzam bir oyuncunun 12 milyon euro+bonuslar gibi komik bir rakama satılmasıni hala aklım almıyor.

Dortmund dembele için 150 milyon euro istiyormuş. Böyle bir transfer piyasasi. Hele de genç olunca durumlar daha fena.

Bruma büyük potansiyel de bir oyuncu. Seneye 70'lik teklifler gelirse şaşırmamak lazım. Sonuçta biz aldığımız 12 milyon euroyu Gomis'in 2 yıllık maaşına gömdük.

Bizim Türk taraftarlarına yeni transfer de babalarını bile görmezler. Bruma da aynı öyle hesap oldu.

inanılmaz bir oyun göremedim. normal oynamıs. daha yüksek potansiyeli var.

1-2 sene içinde o seviyeye gelir bence Almanya'da.
Transfer ücretleri uçmaya başladığı bu dönemde Leipzig en az 70-80'e satar o zaman ve bizim bir sonraki satışından yüzde payı koymayan beyinsizler mal gibi bakar.

1-2 sene içinde o seviyeye gelir bence Almanya'da.
Transfer ücretleri uçmaya başladığı bu dönemde Leipzig en az 70-80'e satar o zaman ve bizim bir sonraki satışından yüzde payı koymayan beyinsizler mal gibi bakar.

Yangından mal kaçırır gibi sattılar transfer döneminin ilk haftasında ilk teklife.

la yeter paylasip durmayin su sipayi, kacti gitti iste, istemedi kalmak napalim aglayalimmi? yemisim futbolunu ben bir ahim sahim futbol göremedim benfica macinda, rahat olun bisey yapamadan dönecek bize geri! hala bencil ezbere rastgele sutlar...

iyi güzel diyosunda suda var, bir futbolcunun sözlesmesinin son yili son alti ay kala baska kulüplerle görüsme hakki var, bu demektirki ilk teklife olumlu yanit vermeseydik bir anda bedavada gitme ihtimali olurdu, sonucta tren kacmisti zaten uzatmayi sen 2sene önceden yapacaktin, bence az olsada en azindan bedava kacirmadik herseye ragmen..

Sözleşmesinin son senesindeki oyuncuyu alırken fazla para bayılsak küfürler havada uçuşur sözleşmesinin son senesindeki oyuncudan iyi para kazansak gene feryat figan..

Dursun 'un Galatasaray 'a attığı enn büyük kazık Bruma 'nın böyle satılmasıdır

Böylesine uçmuş olan piyasada Bruma 20 'de edecektir 30 'da yakında görürüz

Bruma Bursada :D

9v5tAGP.png

Aslan parcasinin Freiburg'a karsi attigi gol Bundesliga da Agustos ayinin golü secildi.

30.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt