#20 Furkan Özçal

Cevap: #23 Furkan Özçal

700.000 € nedir abi ya duydukça,gördükçe sinir oluyorum.

O parayı en azından 18-19 yaşında bir Güney Amerikalı,Afrikalı oyuncuya yatırıp A2'de oynatsaydık.

Furkan Paşa ne A takımda ne A2'de şans bulabiliyor :o

Fatih Terim sen bireysel olarak transfere karışma mümkünse. Öl de ölelim vur de vuralım ama bu işten çakmıyorsun. Kusura bakma.

Fatih Terim sen bireysel olarak transfere karışma mümkünse. Öl de ölelim vur de vuralım ama bu işten çakmıyorsun. Kusura bakma.

Muslera'yi, Melo'yu, Eboue'yi kim getirdi acaba.. ?

transfer 100% tutacak diye bir sey yok...

lakin furkan gercekten cok fazla para aliyor.. en fazla yarisina oynatilmaliydi..

bonservisi elinde olan adama kim nasil bu kadar sözlesme yapmissa, cok basarisiz bir is yapmis !

Ben furkana güveniyorum :yenieek:

fatih hocanın en beğenmediğim elit hocalığına yakıştıramadığım özelliğinin son örneğidir furkan..nedir bu özellik; "boş adamları kadroya doldurma"

abdullah ercanı hatırladım geçen gün gazetede futbol yorumu yaparken fatih hoca abdullahı 35 yaşında aldırmıştı yine yiğit gökoğlan gibi adama 3-4 mil euro verdirdi.para yok vs demeyin hoca pek anlamıyor bu komple değerlendiremiyor.bir özelliğini çok beğenip aldırıyor diğer özelliklerini ben adam ederim sanıyor ama olmuyor.furkan yetenekli adamdır mutlaka kayseride adını duyardım ama 15-16 yaşında değilken gelişir diye 25 kişinin arkasına 26.adam diye konması bonservisi elinde de olsa yıllığına 700 bin euro verip aldırması hatadır

Furkan Özçal güçlendirme çalışmalarına devam etti..

1 sezon sunun gibi yedek otursak , omur boyu calismamiza gerek kalmazdi :sad007:

22 yaşında ne idüğü belirsiz bir adam.

Vay arkadaş. Salih'e 1'i çok görüp bu adamı almakta ayrı bir garabet.

Bari A2'de oynasın da parayı hakettiğini göstersin.

Furkan daha hiç resmi maçta oynamadı oynadıktan sonra yorum yapmak daha mantıklı.

Furkan daha hiç resmi maçta oynamadı oynadıktan sonra yorum yapmak daha mantıklı.

türkiye kupasi maci resmi mac olmuyor mu kardes? tabi oradada yarim saate yakin oynamisti benim hatirladigim bundan pek birsey gözlemleyemezsin dogru

türkiye kupasi maci resmi mac olmuyor mu kardes? tabi oradada yarim saate yakin oynamisti benim hatirladigim bundan pek birsey gözlemleyemezsin dogru

Resmi maç oluyor da ligde de görmek lazım.Kayseride sürekli oynuyordu ve fena da oynamıyordu bizdeki durumu nasıl onuda görmek lazım.

ne sahada, ne kulübdede, ne tribünde gördüm suana kadar. sadece gs tv'deki görüntülerde görüyoruz

resmen nisan 1 sakasi bu adam

Biz bu adamı ney için aldık? Maddi durumu kötü diye mi? Para kazanması için mi aldık. Adam oynamadan para alıyor acıyorum ya. Benide alsın galatasaray :sad007:

a2de niye oynatmıyoruz diyen arkadaşlar gecen hafta bjk gs macında furkan oynadı hatta gol bile attı galiba.

Geri
Üst Alt