#20 Furkan Özçal

Cevap: #23 Furkan Özçal

3lüde bile yerinden kıpırdamadı

utangaç heralde

kendisinin menajerini tanımam etmem ama tarihin gördüğü en iyi menajerlerden biri olduğu kesin. galatasarayda 18e bile giremeyecek futbolcusuna 700 bin euro yıllık ücret aldırmayı başarmıştır.

Eboue Quiz programında en utangaç futbolcu olarak göstermişti Furkan'ı.Bazen ağzını ellerimle tutup açmak istiyorum diyordu :asd:

Böyle utangaç bir futbolcu TT Arena'da ilk maçında titremekten oynayamaz bence.Heyecan problemi olacaktır.İbrahim Akın da bir süre tedavi oldu zaten ancak sonra başka işlere bulaştı falan neyse.

İnanıyorum ki bizim ekip Hoca,Piri vs bu çocuğu bu sene için hazırladılar...Bakın görün!

bjkye 2 golü varmış,fenere de bir golü alperin... şey pardon furkanın.alper için çok kızmış kayserililer pardon furkan için..demem o ki furkan bi de sol ayak,çok mücadeleci.sabırla bekleyin.

Alperden cok süper lig tecrübesi oldugu kesin

Bu adamı neden aldık hala anlayabilmiş değilim :SS:

Bu adama verilen yıllık ücretlerle Kerim alınırdı.

AW: #23 Furkan Özçal

hic sans verilmedi kendini gösteremedi oysa aydin masallah...

Piyasada çok olmasa da var yine kaliteli genç Türk oyuncular. Ama alınan adamlara bak Yiğit,Ceyhun,Sercan,Furkan.

Gelmiş 23 yaşına umut bekliyoruz.

Piyasada çok olmasa da var yine kaliteli genç Türk oyuncular. Ama alınan adamlara bak Yiğit,Ceyhun,Sercan,Furkan.

Gelmiş 23 yaşına umut bekliyoruz.

canım benim fiziksel ve mental gelişim illa 17 sinde mı oluyor *?

Iyi oyuncu ama daha hic "oynatilmadi"

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 4 Beta

AW: #23 Furkan Özçal

Iyi oyuncu ama daha hic "oynatilmadi"

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 4 Beta

Rüyanda mi gördün iyi olduğunu ? Neresi iyi ? İyi olsa bir türlü takim içine girerdi. 11/12 sezonunda nasil Emre Çolak takima girdiyse bu hırboda da ışık olsaydı girerdi. Boş yatırımlardan biri ...

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

yattığı yerden 700 bin tl aldı

Geri
Üst Alt