#20 Furkan Özçal

solbekliği geçtim şu selçuğu kesemicek durumda olabileceğini sanmıyorum

Adam geçen yıl Karabük te kendini gösterdi.Üstüne geldi hazırlık kampında beğeni topladı niye oynatmıyorsunuz adamı bu maç için konuşmuyorum yine oynuyamıyacak bu adam yazın bir kenara

Bursa maçı kadrosuna alınmış. Bir maç Melonun yanında oynatsak, denesek ne kaybederiz ki... Oynatmadıkça bu arkadaşta malesef enkaz olucak.

Mancini olsaydı kesin dediğimi yapardı ama Prandelli sanırım biraz daha takımı tanımak isteyebilir...

Tam aradığımız adam orta saha için.90 dakika pres yapar,çok çevik ve en önemlisi top taşıyabiliyor.Ne Selçuk ne Melo bunu yapamıyor artık...

İlk hazırlık maçında izledik , takımdaki en diri oyuncuydu , aralıksız olarak pres yaptı , savunmadan geldi top aldı...

Melo-Song-Furkan orta sahasını oynatsak ligi süpürürüz,bundan bu kadar eminim...

Şansı hakediyor kesinlikle heleki Selçuk'un bu performansından sonra ilk 11'in değişmezi olmalı.

toplu oyunda pek iyi değil ama topsuz oyunda çok iyi deplasman maçlarında bunu iyi yapar. Tempolu,alan kapatan,koşan ve çok yönlü bir oyuncu en az 20 maçta oynamalı. Taraftarın abarttığı umuttan baya önde hoca umarım mümkün olduğunca oynatır.

Orta saha orta saha oynasın sol bek sol bek oynasın Messi gelse '' ön liberoda iş yapmaz mı lan'' diyecek kafaya ne zaman ulaştınız arkadaş.

Kadroda fazla düsünülcegini sanmıyorum aslında iyi futbolcu

Bu adamın günahı nedir?

Geçen sene Karabük'te as oyuncu olmuştu 33 maça falan çıktı

Oynatmayacaksak neden kolundan tutup getirdik ?

Bu adamın günahı nedir?

Geçen sene Karabük'te as oyuncu olmuştu 33 maça falan çıktı

Oynatmayacaksak neden kolundan tutup getirdik ?

Umut Bulut´u göndersen oda banko oynar Anadolu takiminda. Furkan´in yetenekleri ofansif alanda belirgin bir oyuncu, bu takimda kolay kolay kimseyi kesemez. Hoca Furkan´i kullanmak isteseydi, Yasin gibi bir yerli kanat oyuncusuna para dökmezdi. Su anda takimda alternatif olacak seviyede bile degil... Yasin ondan daha iyi futbolcu, ama o bile nekadar oynacak belli degil.

Bu adama haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Aynı şekilde Emre'ye de.Emre oynadığı birkaç maçta Sneijder ile iyi anlaştı ama Mancini de Prandelli de pek tutmadı.

Her maç 18'e girecek kadar göze batmış demek ki. Ama nedense kazmalar sahada dökülürken buna 5 dakika bile forma şansı verilmiyor. Tuhaf doğrusu. Semih gibi tesadüf eseri önünde bulunan 2-3 oyuncunun aynı anda sakatlanıp ceza alması gerekiyor ki, kendini gösterme fırsatı bulabilsin. Herhalde başka türlü oynatmayacaklar bunu.

Bu adama haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Aynı şekilde Emre'ye de.Emre oynadığı birkaç maçta Sneijder ile iyi anlaştı ama Mancini de Prandelli de pek tutmadı.

Emre Colak konusunda katiliyorum, bu adam hizli düsünüp, hizli oynayan bir oyuncu, bazen error veriyor sadece beyini... Ben bunu aylardir yaziyorum, ama cocuga sans verilmiyor maalesef.

Geçen sene Karabük'de iyiydi bir maç Selçuk'un yerine oynamalı ondan kötü oynamaz heralde

Her maç 18'e girecek kadar göze batmış demek ki. Ama nedense kazmalar sahada dökülürken buna 5 dakika bile forma şansı verilmiyor. Tuhaf doğrusu. Semih gibi tesadüf eseri önünde bulunan 2-3 oyuncunun aynı anda sakatlanıp ceza alması gerekiyor ki, kendini gösterme fırsatı bulabilsin. Herhalde başka türlü oynatmayacaklar bunu.
Önündeki oyuncular nasıl sakatlansın ki? Sakatlanmak için ikili mücadelere girmek lazım, savaşmak lazım. Ne Selçuk ne de Yekta bunu yapmıyorlar.

Ya kimse kendi oyuncusunun sakatlanmasını istemez ama Selçuk sakatlansa da bir kaç hafta kurtulsak diye düşündüğüm oldu son zamanlarda ne yazık ki.

Başka türlü bu herifi ilk 11den kopartamayacağız herhalde...

I am the one who knocks!

Önündeki oyuncular nasıl sakatlansın ki? Sakatlanmak için ikili mücadelere girmek lazım, savaşmak lazım. Ne Selçuk ne de Yekta bunu yapmıyorlar.

Ya kimse kendi oyuncusunun sakatlanmasını istemez ama Selçuk sakatlansa da bir kaç hafta kurtulsak diye düşündüğüm oldu son zamanlarda ne yazık ki.

Başka türlü bu herifi ilk 11den kopartamayacağız herhalde...

I am the one who knocks!

Aynen öyle, bunların sakatlanma ihtimali çok çok düşük. Yani elbette ki istemeyiz sakatlanmalarını sonuçta kendileriyle insani olarak bir derdimiz yok, tek problemimiz saha içiyle. En azından Melo'ya verilen cezalar keşke şunlara verilse ne vardı.. Kimsenin de bu duruma itiraz edeceğini de sanmıyorum. Ama herifler sahada itiraz bile etmiyorlar ki, ne hırs var ne bir şey, sanki zoraki bunları sahaya koymuşlar, maç bitse de gitsek modunda geziyorlar sadece.

bi totem yapalım semihteki gibi.yani emre çolak ve furkan arasından seçiminiz furkansa,buyrun başlayalım.

Emre Colak konusunda katiliyorum, bu adam hizli düsünüp, hizli oynayan bir oyuncu, bazen error veriyor sadece beyini... Ben bunu aylardir yaziyorum, ama cocuga sans verilmiyor maalesef.
Dilimde tüy bitti kardeş söylediklerine aynen katılıyorum.Ezbere eleştiriliyor Emre aynı Selçuk'un ezbere oynatıldığı gibi.

Geri
Üst Alt