- 2 Temmuz 2011
- 132.687
- 55.600
- 5.338
solbeke koyma zamanı geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamın günahı nedir?
Geçen sene Karabük'te as oyuncu olmuştu 33 maça falan çıktı
Oynatmayacaksak neden kolundan tutup getirdik ?
Bu adama haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Aynı şekilde Emre'ye de.Emre oynadığı birkaç maçta Sneijder ile iyi anlaştı ama Mancini de Prandelli de pek tutmadı.
Önündeki oyuncular nasıl sakatlansın ki? Sakatlanmak için ikili mücadelere girmek lazım, savaşmak lazım. Ne Selçuk ne de Yekta bunu yapmıyorlar.Her maç 18'e girecek kadar göze batmış demek ki. Ama nedense kazmalar sahada dökülürken buna 5 dakika bile forma şansı verilmiyor. Tuhaf doğrusu. Semih gibi tesadüf eseri önünde bulunan 2-3 oyuncunun aynı anda sakatlanıp ceza alması gerekiyor ki, kendini gösterme fırsatı bulabilsin. Herhalde başka türlü oynatmayacaklar bunu.
Önündeki oyuncular nasıl sakatlansın ki? Sakatlanmak için ikili mücadelere girmek lazım, savaşmak lazım. Ne Selçuk ne de Yekta bunu yapmıyorlar.
Ya kimse kendi oyuncusunun sakatlanmasını istemez ama Selçuk sakatlansa da bir kaç hafta kurtulsak diye düşündüğüm oldu son zamanlarda ne yazık ki.
Başka türlü bu herifi ilk 11den kopartamayacağız herhalde...
I am the one who knocks!
Dilimde tüy bitti kardeş söylediklerine aynen katılıyorum.Ezbere eleştiriliyor Emre aynı Selçuk'un ezbere oynatıldığı gibi.Emre Colak konusunda katiliyorum, bu adam hizli düsünüp, hizli oynayan bir oyuncu, bazen error veriyor sadece beyini... Ben bunu aylardir yaziyorum, ama cocuga sans verilmiyor maalesef.