hamdi-kurşun
Parçalı Üye
- 27 Şubat 2009
- 3.179
- 0
- 288
Bu sıkışık hafta rotasyonda kullanılmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok xabi alonsoKendisinde Cazorla olabilecek potansiyel varken biz kendisini bize lazım olan! Ayhan Akman'a eviriyoruz.
maçta furkan furkan diye bağırsakya ıslıklayınca adam çıkartmıyo çıkartsada bi başka ıslıklanacak adamı sokuyo prandelli direk furkan diye bağırsak belki anlar
ya hakikaten isim vererek belki oynatabiliriz bunu yani maç sırssında hep bir ağızdan bağırarak yoksa asla akıllarına bile gelmeyecek teknik heyetin
ya selçuktan rezil oynamayazki.robben ne alaka şimdi diyorumki selçuğu ıslıkladık yerine yine ıslıklanacak adamı sokuyo adam anlamıyo,anlayacağı sekilde söylemek lazım diyorum
Duyan da yedekte Robben var zanneder, sonra Furkan rezil oynasin ve mahcup olsun, Prandelli de cikar bi el kol hareketi yapar tribunlere..
ya selçuktan rezil oynamayazki.robben ne alaka şimdi diyorumki selçuğu ıslıkladık yerine yine ıslıklanacak adamı sokuyo adam anlamıyo,anlayacağı sekilde söylemek lazım diyorum![]()
bende her iddiasina varimki 4-5 mac arka arkaya oynarsa neden daha önce oynatilmadi diye sitem edecek herkes...her iddiasına 4-5 maç oynadıktan sonra defol git diyecek bu konuda en az 500 mesaj görürüz
Furkan'in bize gelis hikayesi hatirlayan var mi?
Bu cocuk kayseriden kovuldu, kulüpsüz duruma düstü. Ordan Albayrak gidip Furkan'i transfer sezonunun son gününde Galatasaray'a getirdi. Furkan bile bu transfere sasirdigini söylemistir.
Netice olarak yanlis ve capsiz bir transfer daha. Sonra takim niye cöplük diyoruz...
Furkan ile ilgilu umutluydum ama artik gercekleri görüyorum. Lig'de orta sira takimlarinda oynar bizde oynayamaz.
Karabük macinda ilk 11 ciksa Selcuk Inan'dan kötü oynamaz. Ben bunu bilir, bunu savunurum.